راهکار محققان کشور در افزایش پایداری مواد مؤثره


راهکار محققان کشور در افزایش پایداری مواد مؤثره

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با نانو کپسوله کردن ماده مؤثره صنایع غذایی و دارویی راهکاری برای افزایش پایداری این مواد در محصول نهایی ارائه کردند.

اتاق خبر 24:

کارشناس بخش تحقیق و توسعه :

اسانس برگاموت از پوست میوه درخت برگاموت به روش فشردن سرد به دست می‌آید. این درخت از تیره مرکبات و در جنوب کشور به "ترنج" معروف است. عطر و مزه‌ اسانس برگاموت شبیه به‌لیمو ولی ملایم‌تر و مطبوع‌تر از آن است؛ از این رو از آن برای معطر کردن چای استفاده می‌شود.

اسانس این گیاه در قالب میکروانکپسوله تولید شد تا هنگام اختلاط با چای و یا بعد از باز کردن در قوطی چای، عطر و طعم آن به مرور زمان کاهش نیابد.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه علمی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جدیدترین عکس های 00:00 عاشقی با متن های رمانتیک