شکلات صبحانه خانگی | آموزش طرز تهیه شکلات صبحانه بسیار خوشمزه


آموزش و دستور تهیه شکلات صبحانه خانگی در این مطلب به شما روش تهیه شکلات صبحانه خانگی را آموزش می دهیم که یکی از گزینه های خوشمزه برای کودکان است و البته همه عاشق طعم آن هستند. تهیه انواع اقلام صبحانه در منزل ایده آل است از پختن انواع مربا گرفته تا تهیه کره بادام … نوشته شکلات صبحانه خانگی | آموزش طرز تهیه شکلات صبحانه بسیار خوشمزه اولین بار در...

شکلات صبحانه خانگی | آموزش طرز تهیه شکلات صبحانه بسیار خوشمزه

آموزش و دستور تهیه شکلات صبحانه خانگی

در این مطلب به شما روش تهیه شکلات صبحانه خانگی را آموزش می دهیم که یکی از گزینه های خوشمزه برای کودکان است و البته همه عاشق طعم آن هستند.

تهیه انواع اقلام صبحانه در منزل ایده آل است از پختن انواع مربا گرفته تا تهیه کره بادام زمینی که هر کدام یک گزینه سالم و مقوی برای صبحانه شما محسوب می شوند.

در این قسمت آشپزی تاپ ناز هم طرز تهیه شکلات صبحانه که یکی از دسرهای خوشمزه است را به شما آموزش می دهیم.

شکلات صبحانه را کودکان هم می پسندند و اگر کودکی شما میلی به صبحانه ندارد می توانید به او شکلات بدهید.

مواد لازم

پودر کاکائو : یک لیوانشکر : یک لیوانشیر : یک لیترکره : ۵۰ گرم

شکلات صبحانه خانگی | آموزش طرز تهیه شکلات صبحانه بسیار خوشمزه

طرز تهیه

برای تهیه شکلات صبحانه، در ابتدا باید ظرفی نسبتا بزرگ را انتخاب کنید و سپس پودر کاکائو و شکر را در آن بریزید و مواد را با یک قاشق به صورت کامل هم بنید تا مخلوط شما یک دست شود.

در مرحله بعد، شیر را به موادی که داریم اضافه کنید و بعد از هم زدن، آن را بر روی حرارت قرار بدهید.

در همین حین شروع به هم زدن کنید و پس از مدتی شعله را ملایم کنید و هم زدن مخلوط را تا هنگامی که شکلات غلیظ شود ادامه هید. این مدت می تواند بین 45 دقیقه تا 1 ساعت طول بکشد.

حالا پس از 45 دقیقه جوشیدن، کره را اضافه کنید و مواد را تا ذوب شدن کامل کره هم بزنید، کمی دیگر مخلوط را هم بزنید تا شکلات به خوبی غلیظ شود، حالا می توانید ظرف را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا شکلات سرد شود.

شکلات صبحانه خوشمزه آماده شده است و می تونید سرو کنید.

نکات لازم در تهیه شکلات صبحانه

برای اینکه شکلات شما شیرین تر شود می توانید مقداری کمتر پودر کاکائو به آن اضافه کنید.

هیچ وقت نباید شکلات شما ته بگیرد و اگر ته گرفت باید حتما ظرف را عوض کنید.

برای اینکه از ته گرفتن شکلات جلوگیری کنید، هر 5 یا 10 دقیقه یک بار باید مخلوط را هم بزنید.

در هنگام غلیظ شدن شکلات، نباید حرارت زیاد باشد، زیرا ممکن است، بعدا شکلات شما شکرک بزند.

در صورت تمایل می توانید از کمی فندق و یا کرم فندق برای تهیه شکلات استفاده کنید.

می توانید این سس را در ظرفی در بسته به مدت 1 ماه درون یخچال نگهداری کنید و در زمان مصرف، چند ساعت قبل از استفاده آن را از یخچال بیرون قرار دهید تا حالت روان پیدا کند.

امیدواریم از طعم شکلات صبحانه لذت ببرید در ادامه طرز تهیه کوکی شکلات و طرز تهیه کیک موز و شکلات را هم بخوانید.

تعداد رای: 0 و امتیازات: 0

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نهادینه سازی ارزش آفرینی برای مشتری در فرهنگ تولید