تلگرام

استیک با سس پونه و سرکه


از یک چاقوی تیز استفاده کنید و خیلی آرام روی استیک از عرض به فاصله‌های یک و نیم سانتیمتری خط بیندازید و استیک را در یک ظرف پیرکس قرار دهید و روی دو طرف استیک پونه و زیره بپاشید.

تبليغ
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه



مواد لازم: برای ۶ نفر

گوشت گاو یا گوساله (گوشت کبابی) ۶۰۰ گرم
پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری
زیره سبز ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
پیازچه خرد شده ۶ عدد
سرکه ۳ فنجان
سس ورستر شایر ۱/۲ فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه استیک با سس پونه و سرکه:
از یک چاقوی تیز استفاده کنید و خیلی آرام روی استیک از عرض به فاصله‌های یک و نیم سانتیمتری خط بیندازید و استیک را در یک ظرف پیرکس قرار دهید و روی دو طرف استیک پونه و زیره بپاشید. سپس به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه روی آن پراکنده کنید.


روغن زیتون را روی دو طرف استیک بمالید. بعد پیازچه و سرکه و سس ورستر شایر را اضافه کنید و استیک را داخل مواد بچرخانید تا خوب آغشته شود و روی آن را ببندید و حداقل به مدت ۳ ساعت در جای خنک قرار دهید.


منقل را آماده کنید و سینی منقل را روغن بمالید. استیک را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه هر طرف آن را روی حرارت ملایم مستقیم بپزید.


بعد از پخته شدن استیک را به تخته برش انتقال دهید و به مدت ۵ دقیقه رها کنید.
خیلی نازک استیک را از عرض ورقه کنید و به بشقاب انتقال دهید و با سس تهیه شده، سرو کنید.


منبع: sooran.com


تبليغ

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
تبليغ