مارچوبه را چگونه بپزیم؟


مارچوبه را چگونه بپزیم؟ با ما در فراناز همراه باشید تا با روش پخت مارچوبه آشنا شوید. دوستان عزیز نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید: قبل از پخت مارچوبه لازم است قسمت انتهایی آن را که بسیار سفت است جدا کنید. برای این کار با یک دست انتهای مارچوبه و با دست دیگر وسط آن را بگیرید و مارچوبه را به قدری خم کنید تا بشکند، این نقطه دقیقا قسمتی است که...

مارچوبه را چگونه بپزیم؟

مارچوبه را چگونه بپزیم؟

با ما در فراناز همراه باشید تا با روش پخت مارچوبه آشنا شوید.

دوستان عزیز نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید:

قبل از پخت مارچوبه لازم است قسمت انتهایی آن را که بسیار سفت است جدا کنید. برای این کار با یک دست انتهای مارچوبه و با دست دیگر وسط آن را بگیرید و مارچوبه را به قدری خم کنید تا بشکند، این نقطه دقیقا قسمتی است که باید از آن جا به پایین را دور بریزید.

مارچوبه های نازک تر نیازی به پوست گرفتن ندارند اما می توانید از پوست کن سبزیجات برای تراشیدن پوست ضخیم بیرونی مارچوبه های بزرگ تر استفاده کنید.

قبل از پخت حتما مارچوبه را خوب بشویید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. برای شستن مارچوبه آن ها را داخل ظرف بزرگ یا سینک ظرف شویی بریزید و با آب سرد پر کنید. مارچوبه ها را داخل آب خوب تکان داده و تمیز کنید.

مارچوبه را می توان روی اجاق گاز، داخل فر یا حتی روی زغال بپزید. استفاده از زغال برای کباب کردن مارچوبه باعث می شود طعم دودی به مارچوبه می بخشد در حالی که بخارپز کردن رنگ سبز روشن و طراوت مارچوبه را حفظ می کند.

مارچوبه خام طعم شیرین و بافت محکمی دارد در حالی که با پختن می توان طعم های جدید و متنوعی در آن ایجاد کرد. برای طعم دادن به مارچوبه تنها به روغن زیتون، نمک و فلفل نیاز است اگرچه استفاده از سس یا آب لیمو نیز می تواند به خوشمزه شدن آن کمک کند.

*روش های پخت:

آب پز کردن مارچوبه

موادی که برای تهیه لازم دارید:

مارچوبه پاک کرده: 454 گرم

آب: 8 فنجان

نمک: 1 قاشق چای خوری

روش تهیه:

برای پاک کردن مارچوبه به روشی که قبلا توضیح دادیم قسمت سفت انتهای مارچوبه را ، حدود 2.5 تا 5 سانتی متر ، جدا کنید.

قابلمه بزرگی را پر از آب و نمک کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. سپس مارچوبه ها را به آب در حال جوش اضافه کرده و به مدت 1 تا 3 دقیقه منتظر بمانید تا رنگ آن سبز روشن و گوشت آن نرم شود.

در صورتی که نمی خواهید مارچوبه را بلافاصله میل کنید آن را داخل آب سرد بریزید تا فرایند پختن متوقف شود و زمانی که می خواهید از مارچوبه آب پز در غذا استفاده کنید آن را دوباره گرم کرده و ادویه بزنید.

* بخارپز کردن مارچوبه

بهترین روش پخت مارچوبه بخارپز

موادی که برای تهیه لازم دارید:

مارچوبه پاک شده: 454 گرم

آب: به اندازه ای که ته قابلمه را بگیرد

روش تهیه:

برای پاک کردن مارچوبه به روشی که قبلا توضیح دادیم قسمت سفت انتهای مارچوبه را – حدود 2.5 تا 5 سانتی متر – جدا کنید.

در قابلمه مقداری آب بریزید، تا حدی که بعد از گذاشتن آبکش با ته آن تماس نداشته باشد.

بعد از آن آبکش را روی قابلمه گذاشته، مارچوبه ها را داخل آن بریزید و درب آن را بگذارید.

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. حدود 2 تا 4 دقیقه منتظر بمانید تا رنگ مارچوبه ها به سبز روشن تغییر کرده و بافت آن ها نرم شود.

در صورتی که نمی خواهید مارچوبه را بلافاصله میل کنید آن را داخل آب سرد بریزید تا فرایند پختن متوقف شود و قبل از استفاده آن دوباره گرم کرده و ادویه بزنید.

مارچوبه را چگونه بپزیم؟مارچوبه را چگونه بپزیم؟

*برشته و سوخاری کردن مارچوبه در فر

موادی که برای تهیه لازم دارید:

مارچوبه پاک شده: 454 گرم

روغن زیتون: 15 میلی لیتر

نمک: به اندازه لازم برای چاشنی

فلفل سیاه: به اندازه لازم برای چاشنی

روش تهیه:

ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کرده و مارچوبه ها را به روشی که قبلا گفته شد پاک کنید.

سپس مارچوبه ها را روی سینی فر چیده، با روغن زیتون بپوشانید و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

سینی را داخل فر قرار دهید تا حدود 5 دقیقه برشته شوند، سپس مارچوبه ها را چند بار تکان دهید تا همه قسمت های آن ها بپزد.

3 تا 5 دقیقه دیگر نیز مارچوبه ها را بپزید تا لبه آن ها قهوه ای و نرم شود.

* سرخ کردن مارچوبه

موادی که برای تهیه لازم دارید:

مارچوبه: 454 گرم

روغن زیتون یا کره: 1 قاشق غذاخوری

نمک: 1/4 قاشق چای خوری

فلفل سیاه: 1/8 قاشق چای خوری

روش تهیه:

ابتدا مارچوبه ها را پاک کرده و به قطعات 5 سانتی متری برش بزنید.

سپس ماهی تابه بزرگی را روی حرارت متوسط گرم کنید و روغن زیتون یا کره را به آن اضافه کنید.

بعد از آن مارچوبه ها را اضافه کرده و به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن ها به قهوه ای روشن تغییر کرده و نرم شوند.

در مرحله آخر نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

* کبابی کردن مارچوبه (برویل کردن)

موادی که برای تهیه لازم دارید:

مارچوبه پاک شده: 454 گرم

روغن زیتون: 15 میلی لیتر

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم برای چاشنی

روش تهیه:

سینی فر را در قسمت بالایی فر و با فاصله 15 سانتی متر از المنت حرارتی بالایی قرار دهید.

مارچوبه ها را به روشی که قبلا گفته شد پاک کرده و تنظیمات فر را روی broil – یا Grill – قرار دهید تا تنها المنت های بالایی آن فعال شود.

مارچوبه ها را روی سینی چیده و با روغن زیتون بپوشانید و نمک و فلفل سیاه را به آن ها اضافه کنید.

به مدت 8 تا 10 دقیقه منتظر بمانید تا لبه مارچوبه ها به رنگ قهوه ای روشن تغییر کرده و نرم شوند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سبک زندگی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ماجرای عکس ناجور نعیمه نظام دوست در ویلای کردان ! / فتوشاپ نیست خودم بودم + فیلم