روش تهیه پارمزان بادمجان به سبک فراناز


روش تهیه پارمزان بادمجان به سبک فراناز با سلام همراهان همیشگی فراناز .امروز خدمت شما هستیم با آموزش یک غذای جدید و خوشمزه ی ایتالیایی.امیدواریم بپزید و نوش جان کنید و لذت ببرید. موادی که برای تهیه این غذای خوشمزه نیاز دارید: 1 کیلو بادمجان 1 کیلو گوجه فرنگی 300 گرم پنیر موتزارلا 3 حبه سیر چند شاخه ریحان تازه و خرد شده 120 گرم پنیر پارمزان 5 ق س...

روش تهیه پارمزان بادمجان به سبک فراناز

روش تهیه پارمزان بادمجان به سبک فراناز

با سلام همراهان همیشگی فراناز .امروز خدمت شما هستیم با آموزش یک غذای جدید و خوشمزه ی ایتالیایی.امیدواریم بپزید و نوش جان کنید و لذت ببرید.

موادی که برای تهیه این غذای خوشمزه نیاز دارید:

۱ کیلو بادمجان

۱ کیلو گوجه فرنگی

۳۰۰ گرم پنیر موتزارلا

۳ حبه سیر

چند شاخه ریحان تازه و خرد شده

۱۲۰ گرم پنیر پارمزان

۵ ق س روغن زیتون

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

۱ قاشق چای خوری سرکه

۱/۲ قاشق چای خوری شکر

روش تهیه پارمزان بادمجان به سبک فرانازروش تهیه پارمزان بادمجان به سبک فراناز

روش تهیه:

1-اول از همه بادمجانها را بعد از شستن از درازا به ضخامت نیم سانت برش دهید (با پوست یا بدون پوست فرقی نمیکنه) آنها را نمک بپاشید و کنار بگذارید تا تلخی آن برود.

2-بعد از ۱ ساعت انها را با اب سرد ابکشی کنید و با دستمال خوب خشک کنید.یک یک ماهی تابه ضخیم را خوب چرب کنید و با حرارت زیاد بادمجان ها را در آن سرخ کنید (با این روش بادمجان روغن کمتری میگیرد اگر بخواهید میتوانید هر جور که مایلید انها را سرخ کنید).

3-سپس روغن زیتون را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و سیر را پوست کنده ,ریز خرد کنید و داخل آن بریزیدو کمی تفت دهید مراقب باشید نسوزد و زیاد رنگ نگیرد. گوجه ها را با شوک حرارتی پوست کنید و خرد کنید و داخل سیر بریزید بعد از چند جوش سرکه و شکر را داخل ظرف بریزید.

4-پس از ۱۰ دقیقه یا کمی بیشتر هنگامی که آب گوجه کشیده شد ریحان را خرد کرده و با نمک و فلفل داخل سس بریزید.

5-برای انتهای کار یک ظرف نسوز را چرب کنید و یک لایه بادمجان در آن بچینید روی آن چند قاشق از سس بریزیدو با قاشق روی تمام بادمجان ها را پوشش دهید و مقداری پنیر پارمزان روی انها بپاشیدو پنیر موتزارلا را به قطعات باریک برش دهید و روی انها بگذارید کمی بین پنیر ها فاصله دهید که هنگام آب شدن تمام قسمتها را پوشش دهد چیدن مواد را به همین ترتیب ادامه دهیدتا بادمجانها تمام شود.

و در قسمت پایانی کار لایه آخر باید سس فراوانی داشته باشد و روی آن هم باید پنیر پارمزان را با یک قاشق پودر نان سوخاری مخلوط کنید و روی سس بریزید و سپس به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فری که از قبل بر روی حرارت ۱۸۰ گرم کرده اید بگذارید.برای سرو بگذارید حتما ۱۵ دقیقه بیرون از فر بماند بعد آن را سرو کنید (این مدت برای گرفتن غذاست).

غذای شما آمادست.نوش جان…

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سبک زندگی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بیانیه نتانیاهو علیه ایران