به گزارش خبرگزاری برنا ، اردشیر شهرکی اظهار داشت: ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان را انار تشکیل می دهد که افزون بر هزار و ۵۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

وی با بیان اینکه برداشت انار در سیستان و بلوچستان تا اوایل آبان ادامه دارد، افزود: عمده انار کشت شده در این استان بی دانه سنگان، ملس ساوه، شهسوار، بی دانه فردوس و رباب است.

مدیر باغبانی جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: انار برداشت شده از باغات استان علاوه بر تازه خوری برای مصارف دیگر از جمله رب انار، ادویه محلی و رنگ رزی مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با اشاره به خواص انار گفت: این میوه علاوه بر خواص آنتی ‌اکسیدانی منبع خوبی از انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین A، C وE و اسید فولیک است.