به گزارش افکارنیوز،

روزنامه شرق در گزارشی تحت عنوان "تقدیر از مخالف سرسخت علم پزشکی در دانشگاه تهران" در شماره روز دوشنبه 4 شهریورماه 1398، سخنانی خلاف واقع، باطل و بدون سند و مدرک متقن را نسبت به حکیم حسین روازاده به کار برده است که با توجه به حجم اتهامات و شبهات تخریبی علیه ایشان، جریده مذکور می­بایست براساس قانون مطبوعات، دو برابر گزارش خود را در قالب جوابیه در همان صفحه منتشر کند تا باعث تنویر افکار عمومی و آگاهی مخاطبان شود.

اخبار سیاسی_ در گزارش روزنامه شرق به دروغ و گزافه عنوان شده که حکیم حسین روازاده، یک روز نیز در رشته علوم پزشکی، تحصیل نکرده­اند. کافی بود خبرنگار و نگارنده گزارش با تنها مرجع صدور شماره نظام پزشکی تماسی حاصل می­کرد تا باطل بودن این ادعا مشخص شود. حکیم روازاده دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه تهران با شماره نظام پزشکی 58290 است.از سویی، ایشان مخالف علم پزشکی کلاسیک نیستند و از طب اسلامی ایرانی در کنار علم پزشکی برای تشخیص و درمان بیماران استفاده می کند. انتظار می­رفت، روزنامه شرق که مدعی فعالیت رسانه­ای حرفه­ای است، با چنین ادبیاتی، شغل شریف خبرنگاری را خدشه­دار نمی­ساخت. حال آنکه ایشان، علاوه بر دکترای پزشکی دانشگاه تهران، دارای تخصص در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی و همچنین دکترا از کشور ایتالیا نیز هست. ذکر عناوین مقالات حکیم روازاده در مجلات تخصصی داخلی و خارجی و کسب ده ها تقدیرنامه در همایش­های مختلف، در وقت و حوصله مخاطبان نیست. حتی روزنامه­نگار جریده شرق، زحمت جستجو در ویکی­پدیا را نیز به خود نداده، در حالیکه افراد عادی نیز به راحتی می­توانند در فضای مجازی تخصص، سوابق و افتخارات حکیم حسین روازاده را جستجو کنند!

کسب «پدر علم طب سنتی»، افتخاری است که توسط بزرگان و افراد برجسته علوم پزشکی و طب ایرانی - اسلامی، به حکیم روازاده اعطا شده و زیر سوال بردن این افتخار توسط روزنامه شرق جای بسی تردید درباره اهداف پنهان و پشت پرده حملات و تخریب علیه ایشان را دارد. در گزارش روزنامه به انتقادات و واکنش مقامات وزارت بهداشت و افراد دیگر نسبت به ادعاهای حکیم در زمینه طب سنتی سخن به میان آمده که در طول چند دهه گذشته، بارها تکرار شده­است. چند نکته در این بین مطرح می­شود.

نخست باید دید اینکه تجویزات و روش­های درمانی حکیم روازاده که برگرفته از اصول طب ایرانی و اسلامی است، قلمرو ثروت و قدرت کدام بخش­های مافیایی در حوزه درمانی و دارویی را با خطر روبه رو ساخته­است؟ منافع چه کسانی در میان است که اینگونه هتاکانه علیه ایشان مقالاتی در روزنامه­های مدعی منتشر می­شود؟ چرا طب سنتی با هزاران سال سابقه برای توسعه و پیشرفت در مملکت اسلامی، اینگونه باید با موانع روبه ­رو شود؟ پاسخ به این سوالات، دلایل بسیاری از مخالفت های داخلی و خارجی را روشن می­کند. کافی است درباره قدرت مافیای دارویی یک جستجوی ساده کنید. در خبری آمده بودکه یک داروی شیمیایی با خطر کشنده بودن در سطح داروخانه­های کشور توزیع می­شود و با وجود اعلام سمی و کشنده بودن، به خاطر قدرت مافیای فاسد دارو، هیچ اقدامی برای جمع آوری آن صورت نمی­گیرد. ( به اظهارات محسن جلواتی؛ قائم مقام مدیرعامل سازمان مردم‌نهاد دیده‌بان شفافیت رجوع شود.)

دوم آنکه سابقه خدمت حکیم روازاده به مراجعه­کنندگان و درمان بیماران دارای چند دهه قدمت است. فعالیتی که همراه با مجوز و با رضایت مراجعه­کنندگان همراه بوده­است. آیا برای روزنامه­ شرق این سوال پیش نیامده، چرا با وجود انتقاد و مخالفت وزارت بهداشت، ایشان سابقه چند دهه درمان بیماران و چندین مطب و دفتر در تهران و شهرهای دیگر دارند؟ چرا وزارت بهداشت یا مراجع قضایی و بازرسی اقدام به پلمپ یا برخورد با ایشان نکرده­اند؟ این در حالیست که بدون هیچ اغراقی، در طول سالیان اخیر مراجعه­کنندگان به حکیم روازاده از سایر نقاط کشور روز به روز بیشتر می­شوند. کسانی که برای درمان بیماری و دردهای خود هیچ پاسخی از روش­های مرسوم و کلینیکی نگرفته­اند، تنها با یک یا چند بار مراجعه به مراکز درمانی ایشان و با به کار بردن روش­های طب ایرانی و اسلامی به طور کامل بهبود پیدا کرده­اند. درمان برخی از بیماران سرطانی و صعب العلاج، افتخاری است که مثمرثمر بودن چنین روش­هایی را به اثبات رسانده­است.

کنفرانس طب ایرانی اسلامی با مجوز وزارت علوم برگزار شد

روزنامه شرق مدعی شده که « اولین دوره کنفرانس بین‌المللی طب ایرانی - اسلامی و مجمع جهانی طب ابوعلی سینا»، بدون مجوز و آگاهی وزارت بهداشت و سازمان­های دیگر برگزار شده و مسئولان نسبت به برگزاری آن اعلام نااگاهی کرده­اند. این در حالیست که، کنفرانس با مجوز وزارت علوم در روزهای دوم و سوم شهریور ماه در دانشگاه تهران برگزار شد و خبررسانی آن نیز پیش از برگزاری صورت گرفت. در صورتیکه این اقدام بدون مجوز بود، مسئولان مانع از برگزاری کنفرانس می­شدند. همچنین روزنامه شرق به خبر منتشر شده در خبرگزاری تسنیم اشاره کرده است درحالیکه در اخبار منتشر شده توسط روابط عمومی احیای سلامت و همچنین سایت دبیرخانه کنفرانس هیچ اشاره به اخذ تاییدیه از وزارت بهداشت برای برگزاری این کنفرانس نشده و اصلاً نیازی به آن نبوده است.

متاسفانه گزارش مذکور به گونه­ای یک­طرفه، کینه­توزانه و ناآگاهانه درباره طب سنتی سخن به میان آورده که گویی درباره کلاهبرداری، شیادی و فعالیت غیرقانونی سخن می­گوید! به این بخش از گزارش توجه کنید: «موضوع آنچه طب اسلامی و سنتی خوانده می‌شود مدت‌هاست به موضوعی مناقشه ‌برانگیز بدل شده و مسئولان رسمی وزارت بهداشت آن را خطری برای سلامتی مردم می‌دانند.»

حال آنکه نزدیک به یک دهه پیش حوزه طب سنتی ایرانی و اسلامی به عنوان یکی از مهم­ترین روش­های درمانی در قالب معاونت در وزارت بهداشت شروع به فعالیت کرد. البته ساختار معاونت با توجه به ضرورتهایی در سال 95 به دفتر طب سنتی تغییر یافت تا در ساز و کاری سبک تر زیر نظر مستقیم دفتر وزیر به ارائه خدمات بپردازد. در سال 1386 رشته طب سنتی در مقطع دکترای تخصصی و در سال 1387 رشته داروسازی سنتی و پس از آن رشته تاریخ علوم پزشکی به عنوان رشته‌های دانشگاهی وارد دانشگاه‌های علوم پزشکی شدند. علاوه بر این در حال حاضر در بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان، طب سنتی بخش قابل توجهی از نظام درمانی آن کشورها را در بر گرفته و خدمات این بخش شامل پوشش بیمه هم می­شود. براساس پیش­بینی­ها سهم بخش پزشکی و دارویی طب سنتی در سال 2050، بیش از 5 هزار میلیارد دلار خواهد بود. با چنین اعداد و ارقامی و همچنین پیش­زمینه­ای که ایران در حوزه طب سنتی و ایرانی – اسلامی دارد، می­بایست سرمایه­گذاری گسترده­ای برای آموزش و توسعه آن و صادرات محصولات سنتی دارویی صورت گیرد. طبی که متکی به تجربه هفت هزار ساله پیشینیان ما و مکتب اهل بیت علیهم السلام است و برای برخی شیوه های درمانی آن نظیر حجامت، فصد و.. در کشورهای اروپایی کلینیک های مجزا و مختلفی به راه افتاده است.

درخواست از رییس جمهور برای تشکیل سازمانی مستقل درخصوص طب سنتی

اخیرا حکیم روازاده در نامه­ای به رئیس جمهور محترم کشور، جناب دکتر حسن روحانی، خواهان ایجاد یک سازمان اختصاصی و مستقل از وزارت بهداشت شده­اند تا متولی طب ایرانی اسلامی شود و توسط منتخبی از پزشکان مسلط به طب ایرانی اسلامی اداره شود.

یادآور می­شود که مشخص نیست در سرزمینی که بزرگانی چون حکیم ابوعلی سینا در سده­های قبل آثار فاخری در باب طب ایرانی- اسلامی به نگارش درآورده­اند و آثار آنها در مهمترین دانشگاه­های پزشکی جهان تدریس می­شود، چرا تلاش­های بسیاری برای سرکوب طب سنتی ایرانی – اسلامی صورت می­گیرد؟ حکیم روازاده بارها درباره محصولات تراریخته هشدار داده­اند ولی به جای برخورد با مافیای واردکننده محصولات تراریخته، مطبوعات و رسانه­های کشور توسط این مافیا به اسارت گرفته می­شوند تا روش­های ایرانی و اسلامی برای تغذیه و سلامت سرکوب شوند و مورد تخریب و حمله غیرمنصفانه خبرنگاران و روزنامه­های ناآگاه قرار گیرد. پیشنهاد می­شود به جای نقدها و تخریب­های بی محتوا و خلاف واقع، مطبوعات برای آگاهی خود و عموم جامعه، به حکیمان طب ایرانی و اسلامی مراجعه کنند تا به صورت علمی درباره درمان­ها و داروهایی سنتی توجیه شوند و اینگونه بی­محابا اسیر دست مافیای دارو و تغذیه قرار نگیرند.

در نهایت برای پاسخ به برخی از شبهات مطرح شده در گزارش، پاسخی کوتاه داده می­شود. در گزارش مذکور، چند گزاره به عنوان" اظهارات عجیب و غریب" حکیم روازاده منتشر شده­ و به سرعت ذهن مخاطب را با پیش­فرضی مواجه می­کند که گوینده این سخنان، فردی ناآگاه و تهی از دانش علوم پزشکی و تغذیه است. حال آنکه علاوه بر تحریف سخنان، دلایل گزاره­ها به هیچ عنوان مطرح نشده­است. لاجرم مخاطب بر غیرواقعی بودن تجویزات حکم می­کند که این امر برخلاف رسالت مطبوعات برای آگاه­سازی است. از این رو برای هریک از گزاره­ها مندرج در گزارش پاسخی ارائه می­شود:

مسواک زدن قبل از خواب باعث پوسیده شدن دندان می­شود:

حکیم دکتر حسین روازاده همواره توصیه اکید بر پرهیز از مسواک زدن قبل از خواب نموده است و اشاره داشته است که حافظین سلامت برای سلامت دندان ها بیشتر از دوبار در هفته از شویا استفاده نکنند. با استناد به سخنان حکیم اسماعیل جرجانی شاگرد برجسته بوعلی سینا دلایل اصرار ایشان بر تدبیر صحت دندان ها به وضوح تبیین می گردد.

از فحوای کلام سید جرجانی در الاغراض الطبیه و المباحث العلائیه، ج۱، ص ۵۸۳ چنین بر می آید که بخاراتی که از اخلاط در حال جوشش درون معده بر می خیزد سبب تغییر رنگ دندان و فاسد شدن آن می گردد. لذا شب هنگام که غذا داخل معده می ماند این دخان ها و بخارها فراوان ترند پس استفاده از مسواک و سنون(گرد شویا) بافت دندان را پاک کرده و فضا را برای جذب این دخان ها فراهم تر می کند از این جهت است که مسواک زدن را هنگام شب ممنوع نموده است. توانایی تخریب دندانها با اسیدها و بخارات دهان به قدری زیاد است که نه تنها از مسواک زدن در شب منع می کند بلکه توصیه می نماید که شبها دندانها را با عسل، شکر سرخ و روغن گُل چرب کرده و بعد بخوابند.

سه اقدام ساده برای حفظ قطعی سلامت دندانها:

-صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن، مسواک کنید.

-بعد از هر طعام، خلال کنید.

- شبها موقع خوابیدن، دندانها را چرب کنید.

خوردن آب زیاد باعث پیری زودرس و چین‌وچروک صورت می‌شود:

به‌خلاف این توصیه که “حداقل باید روزی ۸ لیوان آب نوشید” که متأسفانه به یک توصیۀ رایج و عمومی تبدیل شده و برخی از متخصصین تغذیه بر این اصل اصرار دارند اما شواهد علمی معتبری برای حمایت از این توصیه وجود ندارد و طبق نظر حکمای طب سنتی حتی ممکن است نوشیدن این مقدار آب در روز مضر باشد.

در طب سنتی، قواعد مهمی برای آشامیدن آب وجود دارد که شایان توجه است. یکی از آنها این است که فرد تنها زمانی که واقعاً تشنه می‌شود باید آب بنوشد همچنین شرایطی وجود دارد که نوشیدن آب در آن زمان‌ها ممنوع است از جمله: هنگام یا بعد از خوردن غذا، حالت ناشتا، بعد از کار سنگین یا ورزش، بعد از خواب، بعد از نزدیکی، بعد از خوردن میوه، خوردن آب گرم بعد از غذای شور و آب سرد بعد از غذای گرم، بعد از حمام، بعد از اسهال.

بچه‌ها با خوردن آدامس عینکی می‌شوند و در آینده مشروبات الکلی را به راحتی می‌پذیرند:

یکی از معتبرترین مراجع اطلاعات در مورد آدامس در دنیا، جمعیت بین المللی آدامس جویدنی یا ICGA است که مخفف lnternational chewing cum a sociation است که به سؤالات مردم در مورد آدامس پاسخ داده و جوابیه های این مرکز بین المللی بر روی سایت آن انتشار می یابد. در جوابیه مرکز درباره مضرات آدامس آمده است در ترکیبات آدامس از شکرهای الکلی استفاده می شود هر چند درادامه بحث، الکل موجود در آدامس را از الکل های شراب متمایز می کند. اما با توجه به سؤالاتی که پیرامون احتمال مثبت شدن تست الکل ادرار پس از استفاده از آدامس مطرح شود، به نظر می رسد که موضوع جدی تر از آن است که فکر می کنیم. در سایت Blurtit 3 از جمله سؤالهای مطرح شده آن است که با توجه به آنکه آدامس حاوی ترکیب Sugar Alcohole است آیا در تست های آزمایشگاهی می تواند ، تست الکل مثبت ایجاد نماید که در جواب گفته شده است که با توجه به آنکه شکر الکل از جنس کربوهیدرات هستند، از لحاظ تست آزمایشگاهی مشابه نوشیدن الکل جواب نمی دهند.

نکته مهم آن است که جویدن مکرر آدامس با حجم زیادی که در کشور به مصرف می رسد، روند خاموشی را در عادت به شکر الکل، بخصوص در کودکان ایجاد خواهد کرد که زمینه ساز وابستگی های نوشیدنی آینده آنان خواهد شد. راجع به تاثیر الکل بر بینایی باید گفت که به اتفاق نظر تمامی صاحب نظران نه تنها بر بینایی که بر اکثر ارگانهای بدن اثر نا مطلوب بر جای می گذارد.

انگلیسی‌ها قصد دارند که با واکسن مرغ، طول آلت تناسلی جوانان ایرانی را کوتاه و به دو سانتی‌متر برسانند:

از دسیسه های صهیونیسم کاهش جمعیت و شیوع ناباروری است که یکی از ابزارهای این خیانت بزرگ از طریق تخریب مواد غذایی می باشد. یکی از آسیبهای مصرف این مرغ های تغییر ژنتیکی یافته امروزی، ناباروری در زنان و مردان است. متاسفانه کوچک شدن آلت تناسلی فرزندان پسر به شدت شیوع یافته است و این یک خطر جدی است. برای اطلاع بیشتر به مطلبی تحت عنوان و لینک ذیل در سایت احیای سلامت مراجعه نمایید:

آیا می دانید مرغی که می خورید چیست؟ (با ذکر منابع https://ravazadeh.com)

حکیم دکتر روازاده با واکسیناسیون مخالفت است:

تهمت اینکه حکیم روازاده با اصل واکسیناسیون مخالف است، نسبت کذب است. واکسیناسیون یک امر پزشکی و بهداشتی است که مورد تأیید همه است ولیکن این امر مقبول، دارای عوارض غیر قابل انکاری نیز در تعدادی از کودکان می شود که این مطلب هم در تحقیقات زیادی و در مقالات و کتب معتبری منتشر شده است. از جمله این عوارض وقتی بصورت گسترده دیده شده است که چندین نوع واکسن را با هم ترکیب کرده و در همان ساعات اولیه تولد نوزاد به او تزریق می گردد. مثل همین واکسن پنتاوالان که علیرغم هزینه های هنگفتی که به دلیل واردات بر سیستم ناتوان بهداشت و درمان کشور تحمیل کرده است، در بسیاری از کشورهای دنیا تزریق نمی شود و واکسن های موجود در ترکیب آن، در نوبتهای بیشتری به طور جداگانه به کودک تزریق می شود تا عوارضش کمتر شود.

بنابراین با یک جستجوی ساده در فضای مجازی یا تماس با حکیم روازاده خبرنگار محترم می­توانست، پاسخ­های واقعی دریافت کند که متاسفانه به نظر می­رسد نگارش گزارش سفارشی برعلیه حکیم، فرصتی برای تفکر و جستجوی صحت و سقم حقایق، باقی نگذاشته­است.