جزئیات تلفات تب کریمه کنگو


جزئیات تلفات تب کریمه کنگو

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه ۶۰ نفر در کشور به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدند، گفت: از این تعداد ۵ نفر فوت کردند.

به گزارش بهداشت نیوز: علیرضا رفیعی پور در نشست با کارکنان دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: ۵ نفر در استان‌های سیستان و بلوچستان، اردبیل و گیلان به دلیل مبتلا شدن به بیماری تب کریمه کنگو فوت کردند.

وی عنوان کرد: انتظار می‌رود مردم با کنترل و ریشه کنی بیماری تب کریمه کنگو رعایت مسائل بهداشتی از جمله عدم استفاده از گوشت کشتارگاه‌های غیر مجاز بین راهی در اولویت داشته باشند.

رفیعی‌پور ابراز کرد: بیماری‌های مشترک بین انسان و دام شامل تب مالت، تب کریمه کنگو، هاری و آبله سال ۹۷ به نسبت مدت مشابه سال ۹۶ بین ۳۵ تا ۷۵ درصد کاهش داشته است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه سالانه ۸ میلیون کیلوگرم انواع فرآورده دامی فاسد از جمله گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، شیر و عسل از سطح بازار استان‌های مختلف کشور جمع آوری و معدوم می‌شود، خاطرنشان کرد: بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نفر ناظر بهداشتی و شرعی کار نحوه کشتار و توزیع فرآورده‌های دامی را انجام می‌دهند.

رفیعی پور تصریح کرد: ۲۲۰ میلیون دلار ارز برای تامین اقلام مورد نیاز از جمله دارو و واکسن، نهاده های دامی، ریزمغذی ها، ویتامین ها و مکمل های مورد نیاز دام و طیور ثبت سفارش و تامین شده است.

منبع: تسنیم

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا