کلاهبرداری اینترنتی با ترفند فعال‌سازی رمز دوم


کلاهبرداری اینترنتی با ترفند فعال‌سازی رمز دوم

رئیس پلیس فتای استان اصفهان در خصوص شگرد جدید کلاهبرداران اینترنتی با ارسال پیام جعلی به بهانه فعال‌سازی رمز دوم یک بار مصرف و هدایت کاربران به درگاه‌های جعلی پرداخت به شهروندان هشدار داد.

کلاهبرداری اینترنتی با ترفند فعال‌سازی رمز دوم

سید مصطفی مرتضوی گفت: شهروندان رمز دوم پویا (OTP) را از بانک‌ها و شعب مربوط به حساب بانکی خود مطالبه کنند و از ورود به سایت‌ها و لینک‌های معرفی شده در شبکه‌های اجتماعی یا دانلود اپلیکیشن‌های مختلف با هدف فعال‌سازی رمز دوم یک بار مصرف جداٌ خودداری کنند.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان افزود: اخیراً مجرمان سایبری با ایجاد صفحات جعلی یا ارسال پیام کاربران را ترغیب به فعال‌سازی رمز دوم یک بار مصرف و درج شماره کارت، رمز دوم، تاریخ انقضاء و cvv۲ کرده و با دریافت مبالغ اندک آن‌ها را به درگاه‌های جعلی پرداخت موسوم به فیشینگ هدایت و اقدام به برداشت از حساب می‌کنند.

وی ادامه داد: برخی از شهروندان با جستجو از طریق موتور‌های جستجو و یا رفتن به لینک‌هایی که در دیگر سایت‌ها ارائه شده بدون توجه به نشانی سایت در دام سودجویان سایبری گرفتار می‌شوند.

مرتضوی به شهروندان توصیه کرد: در صورت مراجعه به لینک جعلی ارسالی و درج اطلاعات کارت بانکی هرچه سریعتر به بانک مراجعه و نسبت به تغییر رمز دوم حساب اقدام کنید، همچنین بهترین و مطمئن‌ترین راه برای جلوگیری از گرفتار شدن در دام این نوع کلاهبرداران، مراجعه به بانک و فعال کردن رمز پویا برای حساب‌های بانکی است.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان خاطر نشان کرد: شهروندان هر گونه اخبار مربوطه را از طریق منابع موثق مانند رسانه ملی، خبرگزاری‌ها و سایت‌های رسمی سازمان‌ها دریافت کنند، همچنین در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش دهند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اجتماعی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


رابطه جنسی زیر دوش آب در حمام با همسر خوب است یا بد؟