عسل یا شربت سرفه؛ کدام در درمان سرفه قوی‌ترند؟


عسل یا شربت سرفه؛ کدام در درمان سرفه قوی‌ترند؟

علم نوین به تازگی در حال پی بردن به خواص محافظتی عسل است؛ ولی شواهد روزافزونی نشان دهنده تاثیرگذار بودن عسل در بهبود سرفه­های حاصل از آنفولانزاست. با توجه به کتاب «عسل: از گل تا میز غذا» بیش از سه میلیون سال است که انسان عسل...

به گزارش بهداشت نیوز، علم نوین به تازگی در حال پی بردن به خواص محافظتی عسل است؛ ولی شواهد روزافزونی نشان دهنده تاثیرگذار بودن عسل در بهبود سرفه­ های حاصل از آنفولانزاست. با توجه به کتاب «عسل: از گل تا میز غذا» بیش از سه میلیون سال است که انسان عسل می­خورد. نقاشی دیوار غاری در اسپانیا که به ۷۰۰۰ سال پیش برمی­گردد تصویری از جمع آوری عسل است؛ اولین زنبورداران باستان به مصر تعلق دارند که ۲۴۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می­زیستند. تا زمان عصر اکتشافات در سده­های شانزدهم و هفدهم میلادی، قند به ندرت در اروپا یافت می­شد. عسل تنها شیرین کننده آن دوران و ماده اصلی هر داروی سنتی بود.

فواید
با توجه به اطلاعات سازمان ملی عسل­(NHB)، عسل حاوی آنتی اکسیدان­، کربوهیدرات­، قند، اسید، پروتئین و مواد معدنی مختلفی است. علاوه بر این عسل به دلیل خواص ضد باکتریایی می­تواند با عفونت­ها مبارزه کند. همچنین خاصیت عسل در پیشگیری از رشد باکتری­هاست. تمام عسل­ها توانایی مبارزه با باکتری­ها را دارند؛ اما آنتی اکسیدان­های موجود در عسل به دست آمده از گندم سیاه بیش ازعسل رایج به دست آمده از شبدر است. با اینکه عامل به وجود آورنده در بیشتر انواع سرماخوردگی­ و آنفولانزا ویروس­ است؛ عسل می­تواند تعدادی از عفونت­های تنفسی حاصل فعالیت باکتری­ها را از بدن شما دور کند.

عسل در مقایسه با شربت سرفه
مطالعه­ای در دانشکده پزشکی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا به بررسی اثرات عسل در برابر دکسترومتورفان پرداخته است. براساس تحقیقات انجام شده عسل در تسکین سرفه­های کودکان در شب عملکرد بهتری از دارو داشته و باعث کیفیت بهتر خواب کودک و والدین خواهد شد.

عسل و عملکرد سیستم ایمنی
محققان ژاپنی و کانادایی در مطالعه­ای در« مجله ی درمان­های جایگزین» با بررسی تاثیرات عسل جنگلی نیجریه­ای بر عملکرد سیستم ایمنی بدن موش ها دریافتند که عسل جنگلی سیستم ایمنی را تقویت کرده و سایز و وزن تومورهای موجود در بدن موش ها را نیز کاهش می دهد. نتایج این تحقیق برای کسانی که به قدرت محافظتی طبیعی عسل اعتقاد دارند، خبری مسرت بخش است.

هشدارها
بر اساس اطلاعات NHB عسل را نباید به کودکان زیر ۱ سال بدهید. براساس هشدار این سازمان نوعی از باکتری به نام «کلستریدیوم بوتولینوم » درعسل طبیعی و برخی انواع دیگر آن وجود دارد که سیستم دفاعی کودکان هنوز توانایی مبارزه با این باکتری را ندارد. با تکامل میکرو فلور روده­، کودک توانایی تحمل سم ایجادی این نوع باکتری را به دست آورده و می­تواند عسل را هضم کند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم وقاحت تمام بهاره رهنما / شوهرندارم این آقا دوست پسرم است!