کوفته نخودچی غذایی پرکالری و مقوی
کوفته نخودچی یکی از غذاهای مقوی و با ارزشی است که میتوانید آن را در خانه فراهم کنید. این غذا دارای کالری فراوانی میباشد که میتوانید از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل نهار و یا شام استفاده کنید.
کوفته نخودچی دارای ارزش غذایی بالایی است که نشان دهنده یک غذای کامل برای کودکان میباشد. این غذا یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایران است که در بین ایرانیان دارای جایگاه ویژهای است. تارخچه این غذا به اراک و اصفهان برمی گردد. همچنین به دلیل داشتن طعمی لذیذ در بین تمام ایرانیان شناخته شده است. در ایران کوفتهها در انواع و اقسام مختلفی طبخ میشود. شما میتوانید با تهیه این غذا برای خانواده خود شادی را به ارمغان بیاورید.
این غذا به دلیل داشتن آرد نخودچی دارای طعمی لذیذ و خوشمزهای میباشد که همین امر باعث طرفداران بیش از حد آن میباشد. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این کوفته گوشت، آرد نخودچی و دیگر موادیست که در بیشتر کوفتهها یکی است. این غذا دارای انواع مواد مغذی و مفیدی برای بدن است شما باید این غذا را در برنامه غذایی خود جای دهید. از این کوفته میتوانید برای پذیرایی مهمانان خود استفاده کنید و آنها را با این کار سورپرایز کنید.
کمتر کسی پیدا میشود که از کوفته نخودچی به عنوان یک غذا برای پذیرایی از مهمانان استفاده کنند، زیرا این نگرانی را دارند که شاید کوفته آنها به خوبی از آب در نیاید، ولی شما نگران نباشید، زیرا با استفاده از دستور پختی که در ادامه توضیح داده ایم میتوانید کوفتههای عالیای طبخ کنید و همه را متعجب کنید. در ایران به دلیل وجود ذائقههای متفاوت غذاهای مختلفی نیز وجود دارد.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده گوسفند یا گاو: نیم کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
آرد نخودچی: ۳۰۰ گرم
آبلیمو یا سرکه: ۱ فنجان
زعفران: نصف قاشق چایخوری
شکر: ۴ قاشق غذا خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
آب: به میزان لازم
مواد لازم
گوشت چرخ کرده گوسفند یا گاو: نیم کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
آرد نخودچی: ۳۰۰ گرم
آبلیمو یا سرکه: ۱ فنجان
زعفران: نصف قاشق چایخوری
شکر: ۴ قاشق غذا خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
آب: به میزان لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا پیاز رنده شده را به همراه گوشت مخلوط کنید.
مرحله ۲
آرد نخودچی و تخم مرغ را به همراه زعفران دم کرده به گوشت اضافه کنید.
مرحله ۳
سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید و به مواد نیم ساعت استراحت دهید.
مرحله ۴
در تابه پیاز دیگری را خرد کنید و تفت دهید و بعد به آن زردچوبه را اضافه کنید.
مرحله ۵
سپس به آن نمک و آب را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.
مرحله ۶
از مواد کوفته که از قبل آماده کرده اید به صورت گلولههای کوچک درآورید و در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید.
مرحله ۷
سپس کوفتههای سرخ شده را به همراه آبلیمو یا سرکه و شکر درون آب جوشیده بریزید.
مرحله ۸
سپس زمان بدهید تا کوفتهها خوب مغز پخت شوند.
منبع: غذالند