حمایت از صنایع تبدیلی و غذایی اولویت جهاد کشاورزی است
منبع خبر /
مهر /
کردستان /
27-05-1398
منبع خبر
/
مهر /
کردستان
سنندج - رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: طی چند سال اخیر روند صدور مجوز برای ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی در بخش کشاورزی سرعت گرفته و حمایت از این صنایع اولویت این سازمان است.
به گزارش خبرنگار مهر، خالد جعفری بعد از ظهر امروز یکشنبه در جریان بازدید از مزارع خیار شهرستان قروه، اظهار داشت: در راستای تکمیل زنجیره تولید خیار نسبت به صدور پروانه بهرهبرداری چهار واحد با ظرفیت اسمی هزار و ۱۲۰ تن در سال و اشتغالزایی ۱۳ نفر در شهرستان قروه اقدام شده است.
وی افزود: همچنین تعداد هفت واحد دارای جواز تأسیس تولید خیار شور به ظرفیت اسمی سه هزار و ۲۰۰ تن در سال با اشتغالزایی ۵۳ نفر در شهرستانهای دهگلان و قروه و تعداد ۲۲ واحد دارای موافقت اصولی تولید خیار شور به ظرفیت اسمی ۴۲ هزار و ۲۰۰ تن در سال با اشتغالزایی ۱۱۰ نفر در شهرستان های دهگلان و قروه را صادر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با تاکید بر اولویت سازمان جهاد کشاورزی در حمایت از ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی، ادامه داد: حرکت مردمی و ورود سرمایه گذاران در استان برای توسعه صنایع تبدیلی و غذایی لازم و ضروری است.
به گزارش خبرنگار مهر، خالد جعفری بعد از ظهر امروز یکشنبه در جریان بازدید از مزارع خیار شهرستان قروه، اظهار داشت: در راستای تکمیل زنجیره تولید خیار نسبت به صدور پروانه بهرهبرداری چهار واحد با ظرفیت اسمی هزار و ۱۲۰ تن در سال و اشتغالزایی ۱۳ نفر در شهرستان قروه اقدام شده است.
وی افزود: همچنین تعداد هفت واحد دارای جواز تأسیس تولید خیار شور به ظرفیت اسمی سه هزار و ۲۰۰ تن در سال با اشتغالزایی ۵۳ نفر در شهرستانهای دهگلان و قروه و تعداد ۲۲ واحد دارای موافقت اصولی تولید خیار شور به ظرفیت اسمی ۴۲ هزار و ۲۰۰ تن در سال با اشتغالزایی ۱۱۰ نفر در شهرستان های دهگلان و قروه را صادر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با تاکید بر اولویت سازمان جهاد کشاورزی در حمایت از ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی، ادامه داد: حرکت مردمی و ورود سرمایه گذاران در استان برای توسعه صنایع تبدیلی و غذایی لازم و ضروری است.
کد خبر 4695992
حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کردستان
برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!