مربایی با دانه‌های یاقوت


مربایی با دانه‌های یاقوت

در این مطلب با طرز تهیه مربای انگور یاقوتی آشنا می‌شوید.

مربایی با دانه‌های یاقوت
چی لازم دارم:

انگور یاقوتی: نیم کیلو / شکر: نیم کیلو / آب: ۳ لیوان / آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری / وانیل: یک قاشق چایخوری

چه جوری درست میشه:

دانه‌های انگور را از شاخه جدا کرده و می‌شوییم و کنار می‌گذاریم تا آب اضافه‌اش گرفته شود.
شکر و آب را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا کامل حل شود. سپس دانه‌های انگور را به شهد اضافه کرده و تا زمان جوش آمدن هم می‌زنیم. بعد از جوش آمدن حرارت را کم می‌کنیم تا مربا غلیظ شده و به قوام برسد.
در آخرین مرحله هم آبلیمو و وانیل را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم تا خنک شود. سپس مربا را در ظرف‌های شیشه‌ای و خشک ریخته و در یخچال می‌گذاریم.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گرگی ناگهان وارد بیمارستان شد/ اما زمانی که پرستاران علت را فهمیدن، نتوانستند جلوی گریه...