اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای ایرانی و محلی استان مازندران می باشد و به دلیل اینکه طعم بسیار خوبی دارد طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، طرز تهیه اکبر جوجه بسیار ساده می باشد فقط باید طبق مراحلی که در این مقاله گفته می شود پیش بروید تا این غذای قدیمی و سنتی ایرانی را تهیه و نوش جان کنید.
اکبر جوجه نیز مانند بسیاری از غذاهای ایرانی و مجلسی از جمله : ته چین مرغ ، مرغ شکم پر و مرغ ترش گیلانی که در مطالب قبلی با دستور پخت آن ها آشنا شده اید خوشمزه و لذیذ می باشد، در این مطلب سعی داریم آموزش پخت اکبر جوجه را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
مواد لازم جهت تهیه اکبر جوجه
جوجه : ۱ عدد زعفران دم کرده : ۱/۴ لیوان کره : ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم پیاز : ۱ عدد متوسط سیر : ۴ تا ۵ حبه آب لیمو : نصف لیوان رب انار : نصف لیوان نمک، فلفل سیاه و روغن : به مقدار لازمطرز تهیه اکبر جوجه لذیذ و خوشمزه
برای درست کردن اکبر جوجه ابتدا پوست مرغ را بکنید و آن را کاملا بشویید سپس آن را به دو قسمت تقسیم کنید البته می توانید قسمت بالایی و پایینی بال ها را نیز از آن جدا کنید.
نکات تکمیلی برای پخت حرفه ای اکبر جوجه
حتما رب انار را در کنار این غذا قرار دهید زیرا اکبر جوجه با روغن زیادی تهیه شده است و باید با رب انار سرو شود. زمانی که تصمیم داشتید مرغ را داخل روغن سرخ کنید پیاز ها را از آن جدا کنید زیرا پیاز ها در زمان سرخ شدن مرغ می سوزند در نتیجه باعث از بین رفتن طعم غذا می شود. سیر به منظور طعم دار کردن این غذا یکی از مواد اصلی به شمار می آید بنابراین آن را از دستور تهیه اکبر جوجه حذف نکنید. در زمان سرخ شدن جوجه داخل روغن حتما حرارت را بسیار ملایم کنید تا جوجه کاملا پخته شود در غیر اینصورت لایه بیرونی مرغ سوخته و داخلی آن نیز خام می ماند. در طرز تهیه اکبر جوجه اصل باید از خرد کردن زیاد جوجه خود داری کنید فقط آن را به دو نیم تقسیم کنید. به منظور بهتر شدن طعم غذا از جوجه ۸۰۰ الی ۹۰۰ گرمی استفاده کنید. در تهیه این غذا بهتر است از کره محلی استفاده کنید. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه این غذا برای چهار نفر مناسب می باشد.منبع : آرگا