گل کلم جزو سبزیجاتی است که برای همه محبوب نیست اما باید به شما بگوییم می توانید با آن یک غذای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه و البته گیاهی درست کنید که هر شخصی با چشیدن طعم بی نظیر مدهوش آن شود. این شما و این طرز تهیه شپردز پای گل کلم بسیار خوشمزه و مجلسی!
شپردز پای گل کلم
مواد لازم:
سه چهارم فنجان عدس خام
۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا کره گیاهی
۲ فنجان کلم حسابی ریز شده
۲ تکه کرفس ریز شده
۱ عدد هویج خرد شده
۱ حبه سیر ریز شده
۱ فنجان آب
۱ قاشق غذاخوری سرکهی بالزامیک
۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
یک دوم قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه آسیاب شده جهت طعم دهی
یک هشتم قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
یک دوم یک گل کلم که خرد شده باشد
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک دوم قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دهی
طرز تهیه شپردز پای گل کلم
۱. اجاق را از قبل روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۲. عدس را درون یک ماهیتابهی متوسط بریزید و روی آن را با ۷ الی ۸ سانتیمتر آب بپوشانید، بگذارید بجوشد، حرارت شعله را روی متوسط قرار دهید و ، بدون درپوش، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا ترد شود. آب آن را بگیرید.
۳. برای درست کردن چاشنی، گل کلم را تا جایی بخار پز کنید که بسیار ترد شود. آن را همراه با روغن زیتون، نمک و فلفل درون غذاپز بریزید و تا زمانی که نرم شود پوره کنید.
۴. درون یک تابهی دور بلند، روغن نارگیل یا کرهی گیاهی را روی شعلهی متوسط حرارت دهید. کلم، کرفس، هویج و سیر را اضافه کنید. به مدت ۵ تا ۸ دقیقه و تا زمانی که سبزیجات تقریبا ترد شوند سرخ کنید. به طور کامل در عدس پخته، آب، سرکه، سس، گوجه فرنگی، نمک فلفل آن را مخلوط کنید.
۵. در پایان مخلوط مخلفات را درون یک ظرف شیشهای یا سرامیکی دارای سطحی صاف بریزید. پوستهی گل کلم را روی آن اضافه کنید تا سطح مخلفات غذا را بپوشاند. به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا حباب ایجاد شود و شروع به قهوهای شدن کند. سپس میل کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی
منبع: foodnetwork
طرز تهیه شپردز پای گل کلم بسیار خوشمزه و مجلسی
مطالب مرتبط:
طرز تهیه اسنک فوری: ۷ دستور پخت اسنک های آسان و خوشمزهطرز تهیه ۷ دمنوش تابستانی بسیار عالی و خوشمزه و سالمطرز تهیه کوفته عدس با قارچ که بسیار سالم و خوشمزه است