پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی


برخی از غذاهای هندی با ذائقه ایرانی ها جور در می آیند از این رو بهتر است شما برای آشپزی آخر هفته تان منوی غذایی هندی را تهیه کنید و در ست غذایی آخر هفته تنوع ایجاد نمایید و اعضای خانواده تان را سوپرایز کنید. سالاد تابستانی هندی و جوجه تندوری و دسر ناریال بورفی منوی غذایی بی نظیری را تشکیل می دهند و شما می توانید این غذاها و دسر خوشمزه را به...

برخی از غذاهای هندی با ذائقه ایرانی ها جور در می آیند از این رو بهتر است شما برای آشپزی آخر هفته تان منوی غذایی هندی را تهیه کنید و در ست غذایی آخر هفته تنوع ایجاد نمایید و اعضای خانواده تان را سوپرایز کنید.

سالاد تابستانی هندی و جوجه تندوری و دسر ناریال بورفی منوی غذایی بی نظیری را تشکیل می دهند و شما می توانید این غذاها و دسر خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی

پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی
پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی

دستور تهیه سالاد تابستانی هندی

سالاد از انواع پیش غذاهای ساده و سالم است و این پیش غذا اغلب به کمک میوه های فصل تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه سالاد فصل هندی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی

مواد لازم

هویج : سه عدد تربچه : یک مشت کدو سبز : دو عدد ۱/۲ پیاز کوچک برگ نعناء تازه : یک مشت کوچک

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

سرکه سفید : ۱ قاشق غذاخوری سس خردل : ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز : ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد هندی

برای تهیه سالاد سبزیجات هندی ابتدا هویج ها را درون کاسه ای بزرگ رنده نمایید سپس تربچه و کدو سبز را به صورت نازک برش بزنید و پیازها را هم به خوبی خرد نمایید و همه سبزیجات را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید و برگ های نعناء را به مخلوط سبزیجات بیفزایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد هندی سس خردل و سرکه و سس مایونز را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس روغن زیتون را به آرامی به مخلوط مواد بیفزایید و فلفل و نمک را به مواد سس اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید و مخلوط سس و سالاد را هم بزنید سپس ظرف حاوی سالاد را درون یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی خرد یکدیگر روند.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی

دستور تهیه جوجه تندوری هندی

جوجه تندوری از انواع غذاهای هندی خوشمزه است و اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که به خوردن جوجه کباب علاقه زیادی دارید بهتر است برای ایجاد تنوع در پخت این غذای خوش طعم از دستور تهیه جوجه تندوری هندی استفاده نمایید.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی

مواد لازم برای ۲ نفر

جوجه کباب درشت : ۵ عدد ماست : یک پیمانه پورد زنجبیل : یک قاشق سوپخوری پودر گشنیز : یک قاشق چایخوری پیاز متوسط : یک عدد زعفران دمکرده : سه قاشق سوپخوری فلفل سبز تند : ۴ عدد ادویه تندوری : دو قاشق سوپخوری نمک : به مقدار لازم فلفل سیاه و فلفل قرمز : به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه تندوری

برای تهیه جوجه تندوری ابتدا پیاز را رنده کنید و آن را به همراه زنجبیل و فلفل های ریز خرد شده درون ظرفی مناسب بریزید سپس ماست و روغن و زعفران را به مخلوط مواد بیفزایید و ادویه تندوری و پودر گشنیز را هم به مایه سس مخصوص جوجه بیفزایید و مواد را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه جوجه تندوری روی تکه های مرغ را با کمک چاقوی تیز چند شیار ایجاد نمایید و مرغ های برش خورده را درون ظرف سس قرار دهید سپس ظرف حاوی مرغ را به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت های مرغ مزه دار شوند.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی
فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا به خوبی گرم شود سپس روی سینی فر فویل آلومینیومی قرار دهید و روی سطح فویل را مقداری چرب کنید و مرغ های مزه دار شده را روی فویل قرار دهید و سینی حاوی مرغ ها را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط قر قرار دهید تا به خوبی پخته شوند و بعد از مدت زمان ذکر شده گریل فر را روشن نمایید تا جوجه ها به خوبی برشته شوند و آن ها را از درون فر بیرون آورید و در ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندیپیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی

دستور تهیه دسر هندی بورفی

دسر بورفی از انواع دسرهای معروف هندی است و شما می توانید این دسر را به راحتی در منزل برای پذیرایی از مهمان ها و اعضای خانواده تان تهیه کنید.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی

مواد لازم برای ۴ نفر

پودر نارگیل : ۳ پیمانه شیر ولرم و پرچرب : یک پیمانه شیر عسلی : ۱/۲ پیمانه خلال بادام نیم کوب شده : ۲/۳ پیمانه پودر هل : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر بورفی خوشمزه

برای تهیه دسر بورفی ابتدا شیر و شیر عسلی و پودر نارگیل را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید و ظرف حاوی مواد را به مدت هفت دقیقه درون مایکروفر با قدرت ۹۰۰ وات قرار دهید و هر ۳۰ ثانیه ظرف را از درون مایکروفر بیرون آورید و هم بزنید و دوباره ظرف را درون مایکروفر قرار دهید و بعد از اینکه مایه داغ شد و شروع به قل زدن کرد هل و خلال بادام را به آن بیفزایید.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی
در مرحله بعدی طرز تهیه دسر بورفی تعدادی کپسول مافین را درون سینی بچینید و از مایه دسر درون آن ها بریزید سپس کپسول های مافین را به مدت ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید و بعد از اینکه دسر به خوبی خودش را گرفت و به صورت کامل سرد شد آن را از درون یخچال بیرون آورید.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته 24 مرداد ماه به سبک آشپزهای هندی

در این مطلب با منوی بی نظیر هندی برای آخر هفته آشنا شدید که امیدواریم این ست غذایی مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد و بتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید و اوقات خوشی را در کنار اعضای خانواده تان سپری نمایید.
نوش جان

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


آخرین فرصت استفاده از یارانه جدید و مرحله دوم فجرانه کالابرگ در فروردین 1403