سالاد وردورای ایتالیایی؛ مناسب ذائقه ایرانی
پیاز را به صورت حلقهای خرد و پیازچه و شاهی را پس از شستن آبکش میکنیم تا آب طعم سالاد را تغییر ندهد.
چی لازم دارم:
پیاز- یک عدد متوسط
پیازچه و شاهی- 20 گرم
هویج رنده شده - یک چهارم یک عدد هویج
فلفل سبز- یک عدد متوسط
گوجه فرنگی - یک عدد درشت
قارچ - یک عدد درشت
روغن زیتون - 10 گرم
برگ آویشن و پنیر پارمسان - به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه - به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
پیاز را به صورت حلقهای خرد و پیازچه و شاهی را پس از شستن آبکش میکنیم تا آب طعم سالاد را تغییر ندهد، هویج را رنده سپس فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را با اسلایسر یا کارد آشپزخانه به صورت حلقهای خرد می کنیم. در ظرفی جداگانه روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم ترکیب می کنیم.
پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را روی هم می چینیم ، پیازچه و شاهی را لابه لای آن ها قرار می دهیم و پس از پخش کردن هویج رنده شده پنیر پارمسان و برگ آویشن را روی سالاد می ریزیم .
منبع:خراسان