اردبیل در تولید گوشت قرمز رتبه 9 کشوری است


اردبیل در تولید گوشت قرمز رتبه 9 کشوری است

اردبیل – مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اردبیل این استان با تولید سالانه 29 هزار و 747 تن گوشت قرمز دارای رتبه 9 کشوری است.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی سعادتی ظهر چهارشنبه در کارگاه آموزشی هویت دار کردن و پلاک کوبی دام های سبک و سنگین در اردبیل افزود: استان اردبیل با بیش از سه میلیون و ۹۰۰ هزار واحد دامی رتبه ده کشوری را در صنعت دامداری داراست.

وی با اشاره به وجود بیش از دو میلیون دام سبک و ۳۵۰ هزار دام سنگین در این استان اضافه کرد: استان اردبیل رتبه سوم کشوری را در پرورش گاومیش، رتبه هفتم کشوری در پرورش گوسفند و گاو و رتبه ۱۵ کشوری را در پرورش گاو اصیل دورگ دارد.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه این استان سالانه به ۱۵ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز نیاز دارد، متذکر شد: ۱۴ هزار و ۳۰۰ تن مازاد تولید در این استان به سایر استان های کشور ارسال می شود.

وی بیان داشت: با توجه به این قابلیت ها در امور دام قطعا پلاک کوبی و هویت دار کردن دام های سبک و سنگین باعث خواهد شد تا تسهیل در پردازش توزیع نهاده های دامی از یک طرف و برنامه ریزی برای تولید علوفه مورد نیاز دام براساس آمار دام کشور به سهولت انجام گرفته و شاهد حذف هزینه های موازی شناسایی دام از طریق ارگان های مختلف از جمله دامپزشکی، اصلاح نژاد، بیمه محصولات کشاورزی و بانک های عامل باشیم.

مدیر عامل اتحادیه شرکت های تعاونی کشاورزی و دامداران استان اردبیبل نیز در این کارگاه از اجرای طرح هویت گذاری بر روی دو میلیون و ۵۰۰ راس دام استان خبر داد.

قاسم محبی زاده با بیان اینکه تاکنون ۷۰ هزار راس دام سنگین و ۶۰ هزار دام سبک در این استان هویت گذاری شده است، اضافه کرد: این طرح با سرعت و دقت در سطح استان با بهره گیری از نیروهای آموزش دیده و متخصص ادامه خواهد داشت.


به گزارش خبرنگار مهر، ولی سعادتی ظهر چهارشنبه در کارگاه آموزشی هویت دار کردن و پلاک کوبی دام های سبک و سنگین در اردبیل افزود: استان اردبیل با بیش از سه میلیون و ۹۰۰ هزار واحد دامی رتبه ده کشوری را در صنعت دامداری داراست.

وی با اشاره به وجود بیش از دو میلیون دام سبک و ۳۵۰ هزار دام سنگین در این استان اضافه کرد: استان اردبیل رتبه سوم کشوری را در پرورش گاومیش، رتبه هفتم کشوری در پرورش گوسفند و گاو و رتبه ۱۵ کشوری را در پرورش گاو اصیل دورگ دارد.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه این استان سالانه به ۱۵ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز نیاز دارد، متذکر شد: ۱۴ هزار و ۳۰۰ تن مازاد تولید در این استان به سایر استان های کشور ارسال می شود.

وی بیان داشت: با توجه به این قابلیت ها در امور دام قطعا پلاک کوبی و هویت دار کردن دام های سبک و سنگین باعث خواهد شد تا تسهیل در پردازش توزیع نهاده های دامی از یک طرف و برنامه ریزی برای تولید علوفه مورد نیاز دام براساس آمار دام کشور به سهولت انجام گرفته و شاهد حذف هزینه های موازی شناسایی دام از طریق ارگان های مختلف از جمله دامپزشکی، اصلاح نژاد، بیمه محصولات کشاورزی و بانک های عامل باشیم.

مدیر عامل اتحادیه شرکت های تعاونی کشاورزی و دامداران استان اردبیبل نیز در این کارگاه از اجرای طرح هویت گذاری بر روی دو میلیون و ۵۰۰ راس دام استان خبر داد.

قاسم محبی زاده با بیان اینکه تاکنون ۷۰ هزار راس دام سنگین و ۶۰ هزار دام سبک در این استان هویت گذاری شده است، اضافه کرد: این طرح با سرعت و دقت در سطح استان با بهره گیری از نیروهای آموزش دیده و متخصص ادامه خواهد داشت.

کد خبر 4687425

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اردبیل

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب