دیپ باقلا سبز
دیپ باقلا سبز با باقلای سبز و تازه و جوان درست میشود. شما باید به دنبال باقلاهای بسیار جوان باشید نه آنهایی که معمولا استفاده میکنیم. این دیپ احتمالا با آنهایی که قبلا دیدهاید متفاوت است، چون معمولا کسی باقلا را به شکل پوره در نمیآورد مگر برای غذاهایی خاص. البته به لحاظ استفاده از یک نوع گیاه نیامدار بیشتر شبیه به حمص است.
مواد لازم
• باقلا سبز: ۲۵۰ گرم غلاف گرفته
• سیر: ۱ حبه کوچک
• آب لیمو: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
• آووکادو: ۱/۲ عدد یا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
• برگ نعناع تازه یا ریحان: ۱۵ برگ متوسط
• نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
• فلفل: مقداری برای مزه
• چیلی خرد شده: مقداری (اختیاری)
طرز تهیه
۱. یک قابلمه آب را روی گاز گذاشته و جوش آورید. باقلاهای غلاف گرفته و شسته را داخل آب جوش بریزید و بگذارید حدود ۳ تا ۵ دقیقه قل بخورد. آنها را امتحان کنید تا ببینید پخته هستند یا خیر.
۲. در حالی که باقلاها میپزند، چند تکه یخ را داخل یک کاسه حاوی آب سرد بریزید. به محض اینکه باقلاها آماده شدند، آب آنها را دور ریخته و داخل کاسه آب و یخ بریزید. این مرحله ضروری نیست، اما اگر بخواهید رنگ آنها را حفظ کنید باید انجام شود.
۳. برای اینکه رنگی سبز و روشن داشته باشید بالای باقلاها را یک شکاف ایجاد کنید و فشار دهید تا از پوست خارج شوند.
۴. باقلا پوست گرفته، سیر، آب لیمو، آووکادو (یا روغن زیتون)، برگ نعناع، نیمی از نمک و کمی از فلفل آسیاب شده را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید تا زمانی که صاف و یکدست شوند. اگر دیپ خیلی غلیظ است کمی آب سرد اضافه کنید.
۵. آن را مزه کنید و در صورت نیاز فلفل و نمک اضافه کنید. در صورت دلخواه آن را با کمی روغن زیتون فوق بکر که روی آن ریخته میشود، سرو کنید. این کار ظاهری زیبا به آن داده و از خشک شدن رویه دیپ جلوگیری میکند.
نکات مهم
• باقلاهای خیلی سبز و جوان نیازی به جدا کردن پوست خود باقلا ندارند، اما در صورت جدا کردن پوسته باقلا، رنگ درخشانتری خواهید داشت.
• در صورتی که به باقلا سبز دسترسی ندارید میتوانید به جای آن از نخود سبز استفاده کنید در اینصورت یک دسر غلیظ و خامهای خواهید داشت.
• باقلا سبز: ۲۵۰ گرم غلاف گرفته
• سیر: ۱ حبه کوچک
• آب لیمو: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
• آووکادو: ۱/۲ عدد یا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
• برگ نعناع تازه یا ریحان: ۱۵ برگ متوسط
• نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
• فلفل: مقداری برای مزه
• چیلی خرد شده: مقداری (اختیاری)
طرز تهیه
۱. یک قابلمه آب را روی گاز گذاشته و جوش آورید. باقلاهای غلاف گرفته و شسته را داخل آب جوش بریزید و بگذارید حدود ۳ تا ۵ دقیقه قل بخورد. آنها را امتحان کنید تا ببینید پخته هستند یا خیر.
۲. در حالی که باقلاها میپزند، چند تکه یخ را داخل یک کاسه حاوی آب سرد بریزید. به محض اینکه باقلاها آماده شدند، آب آنها را دور ریخته و داخل کاسه آب و یخ بریزید. این مرحله ضروری نیست، اما اگر بخواهید رنگ آنها را حفظ کنید باید انجام شود.
۳. برای اینکه رنگی سبز و روشن داشته باشید بالای باقلاها را یک شکاف ایجاد کنید و فشار دهید تا از پوست خارج شوند.
۴. باقلا پوست گرفته، سیر، آب لیمو، آووکادو (یا روغن زیتون)، برگ نعناع، نیمی از نمک و کمی از فلفل آسیاب شده را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید تا زمانی که صاف و یکدست شوند. اگر دیپ خیلی غلیظ است کمی آب سرد اضافه کنید.
۵. آن را مزه کنید و در صورت نیاز فلفل و نمک اضافه کنید. در صورت دلخواه آن را با کمی روغن زیتون فوق بکر که روی آن ریخته میشود، سرو کنید. این کار ظاهری زیبا به آن داده و از خشک شدن رویه دیپ جلوگیری میکند.
نکات مهم
• باقلاهای خیلی سبز و جوان نیازی به جدا کردن پوست خود باقلا ندارند، اما در صورت جدا کردن پوسته باقلا، رنگ درخشانتری خواهید داشت.
• در صورتی که به باقلا سبز دسترسی ندارید میتوانید به جای آن از نخود سبز استفاده کنید در اینصورت یک دسر غلیظ و خامهای خواهید داشت.
منبع: برترین ها