خوشمزه ترین دستور تهیه “سس سالسای دودی” خانگی


خوشمزه ترین دستور تهیه “سس سالسای دودی” خانگی

با استفاده از مواد لازم ارائه شده می توانید یک “سس سالسای دودی” خوشمزه را برای سرو در کنار غذاهایتان تهیه نمایید.

خوشمزه ترین دستور تهیه “سس سالسای دودی” خانگی
مواد لازم برای سس سالسای دودی

سیر:1 عدد
گوجه فرنگی: 4 عدد
فلفل هالوپینو:3 عدد
پیاز قرمز:2 عدد
گشنیز:100 گرم
روغن زیتون:2 قاشق غذا خوری
سرکه انگور:1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه:به میزان لازم
نمک:به میزان لازم


طرز تهیه سس سالسای دودی

برای درست کردن این سس باید آتش زغال را آماده کنید و تمام سبزیجات را بر روی زغال کباب کنید تا مزه دود را بگیرند.

برای شروع ابتدا یک بوته سیر را روی زغال قرار میدهیم تا به مدت 10 دقیقه روی آتش بماند. بعد پوستش را میگیریم.

پیاز ، گوجه فرنگی و فلفل را به ترتیب روی زغال قرار میدهیم تا کباب شوند و پوست آنها سیاه رنگ شود.

سپس تمام سبزیجاتی را که کباب کردیم ریز خرد میکنیم و به همراه آبی که از آنها در آمده در کاسه ای میریزیم و گشنیز خرد شده را به آنها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ترکیب شوند.

در مرحله آخر هم نمک ، فلفل ، سرکه و روغن زیتون را به سبزیجات خرد شده اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم.سس آماده شده را در ظرف دلخواهتان سرو کنید .
منبع: نمناک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پست عجیب یکتا ناصر پس از جشن تولد شوهرش منوچهر هادی + ع کس