بوقلمون و حبوبات فلفل دار


بوقلمون و حبوبات فلفل دار

گوشت نمک زده را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید در حدود 6 تا 8 دقیقه حرارت ببیند و طلایی شود.

بوقلمون و حبوبات فلفل دار
مواد لازم: برای ۸ نفر

گوشت نمک سود
۴ نوار باریک
بوقلمون ۷ درصد چربی
۳ پوند
پیاز خرد شده
۴ فنجان
سیر خرد شده
۴/۱ فنجان
فلفل قرمز ۲ عدد متوسط
پودر فلفل
۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو تلخ
۳ قاشق غذاخوری
زیره سبز ۴ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی ۵ قاشق غذاخوری
شیره کم شیرین ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا شسته شده نیم لیوان
نمک به میزان کافی



اطلاعات غذایی


کالری: ۵۵۶ کیلوکالری

کربوهیدرات: ۴۶ گرم

فیبر: ۱۲ گرم

چربی: ۲۱ گرم

پروتئین: ۴۶ گرم

قند: ۱۴ گرم

طرز تهیه:


۱. اجاق را آماده کنید. (یا یک ماهیتابه یک لیتری بردارید و آن را روی شعله متوسط گاز حرارت دهید). گوشت نمک زده را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید در حدود ۶ تا ۸ دقیقه حرارت ببیند و طلایی شود. شعله گاز را زیاد کرده و بوقلمون را اضافه کنید. بگذارید بوقلمون بپزد و با قاشق گوشت را هم بزنید تا نسوزد. این کار را در حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه انجام دهید.


۲- در این مرحله پیاز، سیر، فلفل قرمز را اضافه کنید. آن‌ها را در حدود ۵ دقیقه حرارت دهید تا سفت شود. حالا پودر فلفل، پودر کاکائو و زیره سبز را روی غذا بریزید. در حدود یک دقیقه غذا را تفت دهید تا بوی معطر آن بلند شود.



۳- شیره را به همراه ۱ فنجان آب و ۴ قاشق نمک به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و در حدود ۳۰ دقیقه این مخلوط را روی گاز با حرارت کم بگذارید تا به خوبی بپزد.



۴- حالا لوبیا‌ها را اضافه کنید. آنقدر گوشت و لوبیا را بپزید تا ترد شوند و این خوراک لوبیای پرادویه را به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت کم گاز بگذارید تا به خوبی بپزد. خوراک خوشمزه شما آماده است؛ نوش جان!


پیشنهاد سرآشپز


می‌توانید در کنار این غذا ترشی فلفل، کرم ترش کم چرب، نان آرد ذرت و پنیر چدار نوش جان کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دورهمی ترلان پروانه با دوستانش + عکس