چیز کیک باقلوا؛ یک تیر و دو نشان
پنیر خامهای و دو عدد تخ ممرغ و یک عدد زرده و وانیل را به همراه شکر با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس آرد و پودر بادام و شیر را اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید تا یکدست شوند.
چی لازم دارم:
خمیر یوفکا ورقهای یک بسته
پنیر خامهای ۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک و یک دوم قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
آرد یک پیمانه
پودر بادام نصف پیمانه
بیسکوییت ساقه طلایی ۲ بسته
کره ۲۵۰ گرم
روغن ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سیروپ باقلوا:
شکر یک پیمانه
آب نصف پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
پودر هل یک قاشق سوپخوری
گلاب یک قاشق سوپخوری
آبلیمو نصف قاشق سوپخوری
چه جوری درست میشه:
پنیر خامهای و دو عدد تخ ممرغ و یک عدد زرده و وانیل را به همراه شکر با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپسآرد و پودر بادام و شیر را اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید تا یکدست شوند.
مواد شربت را با هم مخلوط کرده و حرارت دهید تا قوام بیاید.
ورق ههای یوفکا را با مخلوط ذوب شده کره و روغن چرب کرده و روی هم در قالب کمربندی گرد قرار دهید.
بیسکوییتها را کاملا پودر کرده با ۵۰ گرم کره مخلوط کنید وروی ورقههای چرب شده یوفکا بریزید و حسابی فشار دهید تا کاملا منسجم شود.
سه ورق دیگه فیلو را چرب کرده و روی بیسکوییتها قرار دهید.
از مایع آماده شده روی یوفکاهای چرب شده بریزید و دوباره سه ورق از یوفکاهای چرب شده را روی مخلوط پنیر قرار دهید و همه آنها را روی قالب جمع کنید.
در آخر کمی با اسپری بر روی آن آب بپاشید و برای نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۹۰ سانتی گراد قرار دهید.
وقتی باقلوا را از فر بیرون آوردید، شربت ولرم را روی باقلوا داغ بریزید.
منبع:ایران کوک