دستور پخت مرغ سوخاری به سبک رستوران‌ها


دستور پخت مرغ سوخاری به سبک رستوران‌ها

راز خوشمزه شدن مرغ سوخاری رستورانی لذیذ و دلچسب در مرینیت کردن یا همان مزه دار کردن مرغ با انواع ادویه‌ها و پوشاندنش با تکه‌های نان است.

دستور پخت مرغ سوخاری به سبک رستوران‌ها
مرغ سرخ شده رستورانی که اغلب آن را هوس می‌کنید، اکنون می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. دستور العمل آسان و سریع این بخش از آشپزخونه نمناک برای بال مرغ سرخ شده هم خوش مزه می‌شود.

بنابراین دوستان و خانواده را برای مهمانی به صرف مرغ دعوت کنید و آن‌ها را با مهارت‌های آشپزی خود شگفت زده کنید!


این دستور برای دو نفر است

زمان آماده سازی:۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
زمان پخت:۱۵ دقیقه
کل زمان پخت:۱ ساعت و ۲۵ دقیقه

مواد لازم مرغ سوخاری به سبک رستورانی

۱ عدد تخم مرغ
۱ / ۴ قاشق چایخوری نمک
۱ / ۴ قاشق چایخوری فلفل
۱ فنجان آرد سوخاری
۱ / ۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق چایخوری پونه کوهی
۱ قاشق چایخوری ریحان
۶ عدد ران مرغ
به مقدار لازم نان خرد شده


چگونه مرغ سرخ شده رستورانی درست کنیم؟

تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز، نمک، زنجبیل، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید.

مزه دار کردن مرغ:

ران مرغ را در کاسه بریزید، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست‌های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.

آماده سازی مرغ:

بعد از مزه دار کردن، تکه‌های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده‌های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.


منبع: نمناک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کلمات پانتومیم | 350 سوژه سخت ،راحت ،خنده دار +150ضرب المثل