طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری؛ غذای خوشمزه مورد علاقه کودکان


طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری؛ غذای خوشمزه مورد علاقه کودکان توپک سیب زمینی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در سینی فینگرفود برای جشن و دورهمی بسیار جذاب و هیجان انگیز است. با رسپی همراه شوید.   مواد لازم توپک سیب زمینی : سیب زمینی متوسط 3عدد کالباس دودی دو برگ […] نوشته طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری؛ غذای خوشمزه مورد علاقه کودکان...

طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری؛ غذای خوشمزه مورد علاقه کودکان

توپک سیب زمینی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در سینی فینگرفود برای جشن و دورهمی بسیار جذاب و هیجان انگیز است. با رسپی همراه شوید.

طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری؛ غذای خوشمزه مورد علاقه کودکان

مواد لازم توپک سیب زمینی :

سیب زمینی متوسط ۳عدد
کالباس دودی دو برگ (خیلی ریز خردشون کنید)
گشنیز ساطوری شده تازه ۱قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا مقداری
نمک فلفل ودرصورت دلخواه کمی ادویه معطر
پودر پانکو سوخاری مارک تردک نصف بسته
آرد سفید نصف پیمانه
پودر سیر مقداری
تخم مرغ ۲عدد
زعفران آب شده ۱قاشق مرباخوری

طرز تهیه توپک پنیری :

سیب زمینی ها رو تمیز بشورید از وسط دو نصف کنید.

در یک ظرف مناسب ۱پیمانه نمک بریزید سیب زمینی ها رو از قسمت پوست روی نمکها بچینید.

کمی آب روی نمکها اسپری کنید دربش رو بزارید من دم کنی هم میزارم با شعله خیلی ملایم به مدت نیم ساعت بزارید کامل پخته بشه.

بعد بزارین کاملا سرد بشه پوستاشون رو جدا کنید با چنگال یا هر وسیله دیگه له کنید.

ادویه های معطر، کالباس، گشنیز پودر سیر رو اضافه کرده نمک نیازی نیست با دست حسابی ورز میدیم میزاریم نیم ساعت یخچال بمونه.

بعداز خمیر به اندازه ۱گردوی کوچولوی برمیداریم کف دست پهنش می کنیم کمی پنیر میزاریم کامل لبه های دوطرف خمیر روی هم فیکس می کنیم.

بعد گردش می کنیم و چند بار توی دست فشار میدیم و تمام درزها رو میپوشونیم تا پنیر به بیرون نفوذ نکنه.

توپکها رو بزارین کنار توی یک ظرف تخم مرغها رو با چنگال می زنیم زعفران رو اضافه کرده کمی هم پودر سیر و آویشن می زنیم.

دوباره می زنیم در یک ظرف گود آرد سفید و دریک ظرف دیگه پودر پانکو می ریزیم.

چون پودر پانکو درشته من کمی پودرش می کنم تا تمام سطحش رو کاور کنه و شکل زیباتری بگیره.

حالا اول توپکها رو توی آرد سفید بعد توی تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم.

میزاریم توی یک ظرف مناسب به مدت ۱ساعت میزاریم فریزر تا کاملا پنیر خنک بشه.

توی یک ظرف گود حمام روغن درست کنید و یکی یکی توپکها رو قرار میدیم تا سرخ بشه.

فقط در حدی که سطحش کاملا برشته بشه و خیلی سریع از روغن بر میداریم.

روی دستمال آشپزخونه قرار میدیم تا روغنهای اضافه گرفته بشه به این شکل توپکهای خوشگل ما آماده میشه.

این خوراکیه خوشگل مناسب فینگر فودهای میز شماس و یا حتی به تنهایی یک میان وعده خوشمزس که کوچولوها خیلی خوششون میاد.

میتونید کالباس رو از خمیر حذف کنید وسطش رو مواد گوشتی همراه با پنیر بزارین.

نکته : عزیزان سیب زمینی هارو به این روش درست کنید چون بسیار خوشمزه و طعم دار میشه.

بدون اینکه آب واردش بشه خاصیتش حفظ میش و موقع له یا رنده کردن چسبناک نمیشه و خمیرتون شل و وا رفته نمیشه.

حتما بزارین سیب زمینی ها خنک بشه بعد له یا رنده کنید.

اگر تمام نکاتی رو که گفتم انجام بدین به هیچ عنوان توپکها ترک نمیخوره همیشه نیم ساعت قبل از سرو سرخش کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کنایه معاون رئیسی به ادعای یک رسانه عربی