طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر مخصوص باقلوا


طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر مخصوص باقلوا باقلوا ترکی : باقْلَوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه ترکمن‌های قدیم نیز هست. باقلوا در ایران به شکل‌های مختلف […] نوشته طرز تهیه باقلوا ترکی...

طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر مخصوص باقلوا

باقلوا ترکی : باقْلَوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود.

باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه ترکمن‌های قدیم نیز هست. باقلوا در ایران به شکل‌های مختلف همچون لوزی، مربعی و لوله‌ای و در انواع طعم‌های پسته ای، گردوی ،بادامی، نارگیلی و کاراملی با مواد اولیه نظیر: گلاب، شکر، هل، آرد، بکینگ پودر، زرده تخم مرغ، خاکه قند، شیر، روغن تهیه می‌شود. باقلواهای شهر غازی عِینتاب در ترکیه و باقلوای باکو (باکی باکلاواسی) از مشهورترین باقلواها می‌باشند.

در ایران این شیرینی در شهرهای کاشان، قزوین، یزد، تبریز و سردرود ( سردری باقلواسی ) تهیه می‌شود.

مشهورترین باقلواهای دنیا که در ترکیه عرضه می‌شود با نام‌های باقلوای استانبولی، باقلوا ترکی، باقلوا بورما، کیک باقلوای ترکی وجود دارد. باقلوایی که در ترکیه عرضه می‌شود، به‌طور سنتی با پر کردن بخش‌های میانی لایه‌های خمیر با پسته و گردو تهیه می‌شود.

این در حالی است که در بخش‌هایی از منطقه دریای اژه به آن بادام را نیز اضافه می‌کنند. نوع دیگر این باقلوا در منطقه دریای سیاه عرضه می‌شود که برای پر کردن لایه‌های باقلوا از فندق استفاده می‌کنند. البته باقلوای ترکیه در ایران با نام باقلوا ترکی شناخته می‌شود.

طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر مخصوص باقلوا

مواد لازم باقلوا ترکی :

گردو ریز خرد شده ٢پیمانه
کره ذوب شده حدود ١٧٠ گرم
پودر دارچین ، هل یک ق چ
پودر قند ٣ ق غ
گلاب ٢ ق غ
یک بسته خمیر مخصوص باقلوا ( مارک ترکیه ای رو بگیرین هم نازک هست مثل یوفکا هم خیلی خوشمزه تر هست )

مواد لازم شربت باقلوا :

شکر ٣ پیمانه
آب ١/٥ پیمانه
زعفران ٣ ق غ دم کرده غلیظ
گلاب به میزان لازم
آبلیمو ١ ق چ ( برای شکرک نزدن استفاده میشه اگه میخوای باقلوا رو به مدت زیادی نگه دارین )

طرز تهیه باقلوا :

١٠ تا ١٥ عدد برگه های باقلوارو روی هم باید بچینیم قبل از چیزن روی هر کدوم از برگه ها با بورس کره ذوب شده مالیدیم

سپس مواد میانی باقلوا رو که شامل ( دارچین ، هل ، پودر قند و گردو پودر شده ، گلاب ) هست رو با هم مخلوط کرده روی برگه های باقلوا میریزیم

سپس ١٠ تا ١٥ عدد برگه باقلوا رو هر کدوم رو دوباره کره مالی میکنیم و روی هم چینیم برش میزنیم داخل همون قالبی که میخوایم بزارین داخل فر و سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ میزاریم تا جایی که کنار و کف باقلوا طلایی بشه کافیه ( نمیشه مدت زمان گفت ) چند دقیقه کوتاه هم روش رو گریل میکنیم

برای شربت باقلوا

شکر و اب و گلاب رو میزاریم تا جوش بزنه و کامل حل بشه یکم که غلیظ شد بر میداریم در نهایت ابلیمو رو اضافه و خاموش میکنیم وقتی شربت کاملا خنک شده بود در دمای محیط روی باقلوایی که تازه از فر در اوردیم میریزیم و اجازه میدیم مدتی بمونه تا شربت جذب باقلوا بشه سپس امادس

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)