طرز تهیه دسر موس وانیلی ؛ دسر شیک و مجلسی با تزیین زیبا


طرز تهیه دسر موس وانیلی ؛ دسر شیک و مجلسی با تزیین زیبا موس وانیلی دسری بسیار خوشمزه و لطیف است که میتوانید به راحتی در منزل برای انواع جشن و دورهمی آماده کنید و با ژله و میوه های فصلی دلخواه تزیین و سرو کنید.   مواد لازم موس وانیلی : زرده تخم مرغ […] نوشته طرز تهیه دسر موس وانیلی ؛ دسر شیک و مجلسی با تزیین زیبا اولین بار در مجله اینترنتی حرف...

طرز تهیه دسر موس وانیلی ؛ دسر شیک و مجلسی با تزیین زیبا

موس وانیلی دسری بسیار خوشمزه و لطیف است که میتوانید به راحتی در منزل برای انواع جشن و دورهمی آماده کنید و با ژله و میوه های فصلی دلخواه تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه دسر موس وانیلی ؛ دسر شیک و مجلسی با تزیین زیبا

مواد لازم موس وانیلی :

زرده تخم مرغ ٢ عدد
پودر قند سه چهارم پیمانه ( اگه از شکر استفاده میکنید یک پیمانه کامل بریزین )
شکلات تخته ای سفید ٥٠ گرم ( بن ماری کنید )
اسانس وانیل یک ق چ ( میتونید از وانیل پودری هم استفاده کنید نصف ق چ بریزید )
خامه فرم گرفته ٤ ق غ
شیر ٢ پیمانه
ژلاتین ٣ ق غ به همران سه چهارم لیوان اب بن ماری کنید
ژله توت فرنگی یک بسته در صورت دلخواه

طرز تهیه موس :

ابتدا وانیل و پودرقند و زرده تخم مرغ رو با دورتند هم زن میزنید تا کرم رنگ بشه.

سپس شیر رو روی حرارت گرم میکنید نجوشه فقط گرم بشه و شعله زیرش ملایم باشه.

وقتی شیر گرم شد مخلوط زرده زده شده رو بهش اضافه کنید روی حرارت مدام با همزن دستی هم بزنید.

بعد یک دست شدن خامه فرم گرفته اضافه و شکلات بن ماری شده اضافه و دوباره هم بزنید تا یکدست بشه.

در اخر ژلاتین بن ماری شده اضافه و هم بزنید و حرارت رو خاموش کنید.

داخل هر ظرف یا قالبی میتونید بریزید و ٣ ساعت داخل یخچال قرار بدین.

من یه لایه روش ژله توت فرنگی که با یک لیوان ابجوش بن ماری کرده بودم وقتی خنک شد روی موس ریختم شما این مرحله رو میتونید حذف کنید.

پی نوشت : زرده رو حذف نکنید چون بافت پفکی به دسرتون میده و اینکه اصلا بوی زُهم نمیده!

پی نوشت ٢ : میوه دراگون هست. داراگون فروت که به نام های پیتایا، میوه دراگون و میوه اژدها هم شناخته می شود به انواع میوه های چندین نوع کاکتوس گفته می شود که بومی آمریکای مرکزی بوده و امروزه به وفور در فلوریدا، کارائیب، هاوایی، تایوان و مالزی کشت می شود.

میوه اژدها بیضی یا گلابی شکل است، پوست آن به رنگ های سفید، صورتی، قرمز، زرد و سبز و گوشت آن به رنگ های سفید، قرمز، صورتی و قهوه ای رنگ با دانه های بسیار ریز می باشد و بر روی همه ی انواع آن فلس هایی سبز رنگ وجود دارد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود کتاب کار دیکته شب اول ابتدایی - کتاب گاج