روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص


روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص سلام دوستان همراه فراناز.امروز در فراناز تصمیم گرفتیم شما را با یک غذای جدید و خوشمزه و راحت آشنا کنیم.با ما همراه باشید تا سفره هایتان رنگین و درخشان باشد و هنر آشپزیتان زبانزد همه باشد. روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص موادی که برای تهیه این غذا نیاز دارید: سیب زمینی پخته و پوره شده : 2...

روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص

روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص

سلام دوستان همراه فراناز.امروز در فراناز تصمیم گرفتیم شما را با یک غذای جدید و خوشمزه و راحت آشنا کنیم.با ما همراه باشید تا سفره هایتان رنگین و درخشان باشد و هنر آشپزیتان زبانزد همه باشد.

روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص

موادی که برای تهیه این غذا نیاز دارید:

سیب زمینی پخته و پوره شده : 2 فنجان

تخم مرغ : 1 عدد

پیاز : 1/2 فنجان

ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان

پودر سوخاری : 1/2 فنجان

پنیر پارمزان : 3/4 فنجان

ذرت پخته شده در صورت تمایل

نمک فلفل پاپریکا زرد چوبه

روغن برای سرخ کردن

1-ابتدا سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل پوره و له کنید و 1 عدد تخم مرغ را داخل سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید.

2-نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید.

3-پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید.

4-از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید و توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید.

درادامه روش تهیه یک چاشنی و سس جدید ترکی را به شما آموزش میدهیم امیدوارم خوشتان بیاید.

موادی که برای تهیه این چاشنی و سس لازم دارید:

گوجه فرنگی

فلفل سبز

سیر

جعفری

یه کم سرکه و نمک

با بلندر پوره کنید و توی یخچال نگه داری کنید. از ترکیباتش مشخصه که طعمش عالی میشه!

روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص

دوستان همراه شما همچنین میتوانید از سس قارچ هم برای چاشنی این غذا استفاده کنید.روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص

روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص

موادی که برای تهیه سس قارچ نیاز دارید:

یک لیوان خامه

یک پیاز

به مقدار دلخواه قارچ

به مقداری که میخواهید سس شل باشد شیر

جعفری به مقدار کم

نمک و فلفل و آویشن

یک لیوان ماست

1-ابتدا ماست و خامه را باهم خوب مخلوط کنید.

یک پیاز رنده کنید و تفت دهید تا آّش تبخیر شود.

2-قارچ ها را خرد کنید و به مدت 10 دقیقه در آبلیمو و نمک قرار دهید.

3-سپس آبکش کنید و درون پیازها بریزید که در روغن طلایی شده اند.تفت دهید تا کوچک شوند.

4-بعد مخلوط قارچ را داخل ماست و خامه بریزید و خوب میکس کنید و جعفری و ادویه را درون آن بریزید.قرار دهید روی حرارت تا قل بخورد.و در آخر آنرا بردارید در یخچال بگذارید تا خنک شود.

روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سبک زندگی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لاپید: بن‌گویر با یک کلمه اسرائیل را رسوای عالم کرد