بهسازی و بازسازی کارخانه‌های آرد استان بوشهر سرعت گیرد


بهسازی و بازسازی کارخانه‌های آرد استان بوشهر سرعت گیرد

بوشهر - سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: بهسازی و بازسازی کارخانه‌های آرد استان بوشهر سرعت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم قائدی ظهر شنبه در بازدید از کارخانه‌های آرد گندم ریز، برازجان و الزهرا اظهار داشت: سهمیه گندم تخصیصی به هر کدام از کارخانه‌های آرد استان بر اساس عملکرد آنها در اجرای شاخص‌های ابلاغی تعیین و اعلام می‌شود.

سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: بازدیدهای دوره‌ای و یا سرزده در دستور کار دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قرار گرفته و این دفتر به صورت مستمر فعالیت‌های تولیدی، بهسازی و بازسازی کارخانه‌های آرد استان را رصد می‌کند.

قائدی خاطرنشان کرد: همانگونه که حمایت از فعالان بخش خصوصی لازم و ضروری است، صیانت از حقوق مصرف کنندگان نیز بر ما مسئولان واجب است.

وی افزود: وظیفه کارخانه‌های آرد بسیار خطیر است چرا که با سلامت شهروندان عزیز ارتباط مستقیم دارد. فرایند تولید آرد باید کاملاً منطبق با اصول بهداشتی باشد تا مردم با خیال راحت از نعمت نان سالم و مقوی بهره ببرند. دانشگاه علوم پزشکی باید به صورت مجدانه به وظیفه خود مبنی بر نظارت بهداشتی بر تولید آرد عمل کند.

قائدی با اشاره به لزوم بهسازی و بازسازی در بخش‌هایی از کارخانه‌های آرد استان، بیان کرد: سرعت انجام اقدامات لازم برای نوسازی بعضی از کارخانه‌ها مطلوب نیست و کارخانه داران باید هر چه سریع‌تر به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در جلسه کارگروه آرد و نان، سهمیه گندم تخصیصی به هر کدام از کارخانه‌های آرد استان بر اساس عملکرد فنی، بهداشتی و سایر شاخص‌های ابلاغی آنها تعیین و اعلام می‌شود.

وی گفت: تعیین استانداردهای مشخص برای سبوس گیری از گندم، با هدف تأمین نیازهای غذایی مردم صورت گرفته است. کارخانه‌های آرد باید خود را ملزم به رعایت درصد سبوس گیری بر اساس استانداردهای ابلاغی بدانند.


به گزارش خبرنگار مهر، قاسم قائدی ظهر شنبه در بازدید از کارخانه‌های آرد گندم ریز، برازجان و الزهرا اظهار داشت: سهمیه گندم تخصیصی به هر کدام از کارخانه‌های آرد استان بر اساس عملکرد آنها در اجرای شاخص‌های ابلاغی تعیین و اعلام می‌شود.

سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: بازدیدهای دوره‌ای و یا سرزده در دستور کار دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قرار گرفته و این دفتر به صورت مستمر فعالیت‌های تولیدی، بهسازی و بازسازی کارخانه‌های آرد استان را رصد می‌کند.

قائدی خاطرنشان کرد: همانگونه که حمایت از فعالان بخش خصوصی لازم و ضروری است، صیانت از حقوق مصرف کنندگان نیز بر ما مسئولان واجب است.

وی افزود: وظیفه کارخانه‌های آرد بسیار خطیر است چرا که با سلامت شهروندان عزیز ارتباط مستقیم دارد. فرایند تولید آرد باید کاملاً منطبق با اصول بهداشتی باشد تا مردم با خیال راحت از نعمت نان سالم و مقوی بهره ببرند. دانشگاه علوم پزشکی باید به صورت مجدانه به وظیفه خود مبنی بر نظارت بهداشتی بر تولید آرد عمل کند.

قائدی با اشاره به لزوم بهسازی و بازسازی در بخش‌هایی از کارخانه‌های آرد استان، بیان کرد: سرعت انجام اقدامات لازم برای نوسازی بعضی از کارخانه‌ها مطلوب نیست و کارخانه داران باید هر چه سریع‌تر به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در جلسه کارگروه آرد و نان، سهمیه گندم تخصیصی به هر کدام از کارخانه‌های آرد استان بر اساس عملکرد فنی، بهداشتی و سایر شاخص‌های ابلاغی آنها تعیین و اعلام می‌شود.

وی گفت: تعیین استانداردهای مشخص برای سبوس گیری از گندم، با هدف تأمین نیازهای غذایی مردم صورت گرفته است. کارخانه‌های آرد باید خود را ملزم به رعایت درصد سبوس گیری بر اساس استانداردهای ابلاغی بدانند.

کد خبر 4677434

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه بوشهر

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پست عجیب یکتا ناصر پس از جشن تولد شوهرش منوچهر هادی + ع کس