آیا خودارضایی باعث ناتوانی جنسی می شود؟


آیا خودارضایی باعث ناتوانی جنسی می شود؟

حدود 10 سال خودارضایی می کردم، آیا می توانم ازدواج کنم و بچه دار شوم؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: پسری 23 ساله هستم. متاسفانه 10 سال استمنا داشتم. چند روزی هست که سراغش نرفتم و نمازم را سر وقت می خوانم. ازتون خواهش می کنم کمکم کنید، دارم دیوانه می شوم. از ترس ازدواج هر شب کابوس می بینم. احساس می کنم، بیضه هایم کوچک شده اند. صبح ها بعد از خواب آلتم سفت می شود. قبلا با دیدن یک تن لخت ارضا می شدم ولی الان کمتر ارضا می شوم. همه در فامیل می گویند، ازدواج کنم ولی من می ترسم نتوانم همسرم را ارضا کنم. انقدر انرژی جنسی به من فشار می آورد که می خواهم خودکشی کنم. هر بچه ای در خیابان می بینم حرص می خورم و می گویم نکند من نابارور باشم و خلاصه هزار جور فکر و خیال و ترس به سراغ من می آید. به من بگویید من می توانم ازدواج کنم یا کلا باید تنها بمانم و قید ازدواج را بزنم؟ ممنون می شوم اگر به من کمک کنید چون یک هفته دیگر باید به خواستگاری بروم، به من بگویید عقیم شده ام یا نه؟

آیا خودارضایی باعث ناتوانی جنسی می شود؟
پاسخ دکتر سعید دادخواه، متخصص اورولوژی و استاد دانشگاه شهید بهشتی:
فردی که برای مدت طولانی استمنا داشته باشد، می تواند مشکل خود را با ازدواج کردن برطرف کند، شما هم از این قاعده مستثنی نیستید با این حال ممکن است بعد از ازدواج دچار انزال زودرس شوید. اگر با این مشکل روبرو شدید، بهتر است برای درمان به یک ارولوژیست مراجعه کنید. واقعیت این است که استمنا یک کار غیر طبیعی و غیر عادی است که به شدت نهی شده است و تصمیم درستی گرفته اید که می خواهید ازدواج کنید چون ازدواج می تواند بهترین راه حل برای برطرف کردن اینگونه مشکلات باشد. تصور شما در مورد کوچک شدن بیضه هایتان، احتمالا تصور نادرستی است چون کوچک شدن بیضه ها به دلیل خودارضایی اتفاق نمی افتد. در ضمن استمنا باعث ناباروری نمی شود و شما می توانید بچه دار شوید.
مهمترین مطالب در این باره
یک جراح و متخصص بیماری های کلیه و مجاری ادراری خاطرنشان کرد:«کوچکترین آسیب به آلت تناسلی سبب پاره شدن بافت های فیبری پوشش آلت تناسلی شده و بعدها سبب یک بیماری خطرناک بنام بیماری پیرونی می شود که معمولا سیر آن بطرف ناتوانی جنسی کامل است. هرگونه آسیب به آلت تناسلی باید بلافاصله ترمیم شود و در صورتی که آسیب به آلت تناسلی وارد شد باید حتما هر چه زودتر به پزشک متخصص مراجعه کرد و خجالت نباید مانع مراجعه به پزشک شود.»

آیا خودارضایی باعث ناتوانی جنسی می شود؟
پرهیز از قرار گرفتن در موقعیت های فانتزی
برخی از افراد، دچار اختلال‌های روانی در زمینه جنسی هستند و برای رفع نیازهای جنسی خود اقدام به خودارضایی می‌کنند. خودارضایی، نوعی بیماری است که دلایل خاصی هم برای ابتلا به آن وجود دارد.
دکتر محمدرضا صفری‌نژاد، اورولوژیست در این باره گفت: «قرار داشتن در موقعیت‌هایی که از نظر فانتزی باعث برانگیخته شدن حس جنسی می‌شوند، می‌تواند شانس علاقه به خودارضایی را افزایش دهد». وی تاکید کرد که برای پیشگیری از خودارضایی، پیش از هر چیزی، اراده شخصی و قوی لازم است.
وی اضافه کرد: «در درجه دوم، فرد باید از موقعیت‌هایی که سبب برانگیختگی جنسی او می‌شود (مثل دیدن، خواندن، شنیدن و افکار فانتزی) پرهیز کند».
این جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری یادآور شد که در بعضی از موارد که خودارضایی شدت خیلی زیادی پیدا می‌کند، می‌توان با تجویز داروهای خاصی، به بیمار کمک کرد تا این رفتار را ترک کند اما لازمه این نوع درمان، پذیرفتن بیماری از سوی بیمار و همکاری او برای درمان است.
صفری‌نژاد ادامه داد: «افرادی که تمایل به ترک خودارضایی دارند باید ورزش، فعالیت‌های اجتماعی و پیاده‌روی را در مواردی که دچار برانگیختگی جنسی می‌شوند، جایگزین خودارضایی کنند. ورزش، یکی از بهترین راه‌های درمان و دوری از خودارضایی است».

خودارضایی متاهلین، علل و عوارض
در دختران خود ارضایی ممکن است با تخیلات جنسی، دیدن تصاویر و فیلم صورت گیرد که فرد با دیدن این تصاویر به هیجان می رسد و دچار خود ارضایی یا استشها می شود.
اما از دلایل مهم خودارضایی در خانم های متاهل عدم رسیدن به ارضاء جنسی یا ارگاسم در یک رابطه جنسی طبیعی است.
لذت نبردن ار رابطه جنسی طبیعی که خود آن دلایل بسیار زیادی از جمله نداشتن رابطه عاطفی خوب با همسر، ازدواجهای اجباری، تحت فشار قرار گرفتن جهت نزدیکی و غیره دارد.
همچنین عدم مهارت و اطلاع کافی همسر از چگونگی تحریک جنسی همسرش میتواند عامل این عمل غیر شرعی زشت شود.

عوارض خودارضایی در دختران
برای خودارضایی مرز سنی خاصی وجود ندارد. خانمها ممکن است در دهه ۸۰ زندگی هم خودارضایی داشته باشند.
خودارضایی همیشه در خانمهای مجرد دیده نمی شود، وقتی همسر در دسترس نباشد و یا اظهار خستگی نماید، ممکن است یک خانم نیازهای جنسی خود را با خودارضایی برطرف نماید.

از مهمترین عوارض جسمانی ناشی از خودارضایی در دختران
- آسیب دیدن پرده ی بکارت
- ضعیف شدن قوای جنسی
- احساس درد در هنگام قاعدگی و بی نظمی آن
- اختلال در رشد سیستم عصبی مغز
- خستگی
- از دست دادن انرژی و سرزندگی و طراوت دخترانه
- کاهش قدرت حافظه
- عدم تمایل به جنس مخالف
- ناباروری (البته در شرایط حاد)
- تحت تاثیر قرار گرفتن زیبایی چهره و برق چشمان
- کاهش توانایی جذب جنس مخالف
خودارضایی در صورتی که به صورت رفتار روزانه عادت شود، خطرناک تر است و مانند هر اعتیادی، روح و جسم و روان فرد را به هم می ریزد و زمانی که فردی اقدام به خودارضایی می کند، خیلی سریع فاز هیجان جنسی اتفاق می افتد و جنبه های مهم و عاطفی در یک ارتباط صحیح جنسی را دریافت نمی کند و دچار خلاء عاطفی، افسردگی، اضطراب و عدم اعتماد به نفس می شود.
این فرد بعد از ازدواج در یک رابطه زناشویی دیگر خوب تحریک نمی شود و در به ارگاسم رسیدن دچار مشکل می شود چرا که با خود ارضایی شرطی شده است تا در یک وضعیت خاصی که خود را تحریک می کند به ارگاسم برسد و به هنگام نزدیکی به همسر خود به یاد رفتارهای خود می افتد و گمان می کند تنها در آن شرایط می تواند به ارگاسم برسد.
یکی از مهمترین مشکلاتی که این زنان به آن دچار می شوند این است که دچار نارضایتی جنسی شده و رفته رفته با بی میلی جنسی مواجه می شوند.
بنابراین ممکن است این افراد در دوره مجردی با خودارضایی بتوانند نیازهای جنسی خود را برآورده کنند اما آینده طولانی زندگی مشترک و لذت به ارگاسم رسیدن با همسر خود را از دست خواهند داد.
و گاهی متاسفانه خیانت همسران ریشه در همین مساله دارد.

آیا خودارضایی باعث ناتوانی جنسی می شود؟
درمان خودارضایی زنان و دختران
۱- به خدا توکل کنید.
۲- قاطعانه برای ترک این عمل تصمیم بگیرید.
۳- سعی کنید دائما وضو داشته باشید.
۴- شبها روی شکم نخوابید و از پوشیدن لباس های تنگ خودداری کنید.
۵- از نگاه کردن به بدن عریان خود پرهیز کنید.
۶- هر صحنه و تصویر شهوانی که شما را تحریک می کند را نبینید، از صحبت کردن درباره مسائل تحریک برانگیز خودداری کنید.
۷- تنها نمانید، تنهایی کلید استشها است. سعی کنید کمتر در مکانی خلوت و تنها و دور از نظر دیگران باشید.
۸- به طور منظم ورزش کنید تا انرژی تان تخلیه شود.
۹- شبها قبل از خواب مطالعه کنید.
۱۰- قبل از خواب مثانه تان تخلیه باشد و قبل از خواب بیش از حد آب ننوشید.

چرا خودارضایی از لحاظ علمی و شرعی نهی شده است؟
واقعیت این است که دختران و پسران با بلوغ دچار تغییرات هورمونی و جسمانی می شوند و در دوره ای قرار می گیرند که نیازهای جنسی آنها شعله ور شده و راهی برای مهار ندارند و ممکن است به سمت خودارضایی کشیده شوند.
اما همانطوری که می دانید ازدواج یکی از راههای صحیح ارضای افراد است و رفتارهای پرخطر جنسی موجه نیست.
بایستی به مقتضای سن و رشد و نیازهای فکری ازدواج به موقع صورت گیرد چرا که نیازهای جنسی یک روند فیزیولوژیک دارد و باید طی شود و افرادی که از لحاظ شرعی مقیدند باید نیازهای جنسی خود را در جاده صحیح خود با ازدواج دائم یا موقت طبق شرع مهار کنند.
در غیر اینصورت برای کسانیکه امکان ازدواج میسر نیست حتی المقدور باید از محیط ها و فضاها و رسانه هایی که منجر به شعله ور شدن حس شهوت و برانگیخته شدن این نیاز میشود اجتناب کنند.
آیا خودارضایی باعث ناتوانی جنسی می شود؟

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت مادر و نوزاد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جوک،متن و اس ام اس بی ادبی و زناشویی شب جمعه (18+)