هزینه بازسازی میدان حسن آباد از کجا تأمین می‌شود؛ جیب مردم یا مقصران؟


هزینه بازسازی میدان حسن آباد از کجا تأمین می‌شود؛ جیب مردم یا مقصران؟

آتش سوزی چند شب گذشته بافت تاریخی میدان حسن آباد هزینه‌های زیادی را به روی دست مالکان مغازه‌های این منطقه و شهرداری تهران گذاشت.

هزینه بازسازی میدان حسن آباد از کجا تأمین می‌شود؛ جیب مردم یا مقصران؟
به گزارش فانوس، پیروز حناچی شهردار تهران پس از آتش سوزی بنای میدان حسن آباد دستور ویژه صادر کرد تا سازمان زیباسازی شهرداری تهران کار مرمت و بازسازی بنای میدان حسن آباد را آغاز کند.

سایر مدیران شهری نیز بر این نکته تأکید داشتند که به علت بافت تاریخی میدان حسن آباد، باید هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب دیده این میدان بازسازی و احیا شود و به همین منظور محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران بر اهتمام مدیریت شهری برای بازسازی هر چه سریع‌تر میدان حسن آباد تأکید کرد.

یاسر جعفری معاون فنی سازمان زیباسازی شهرداری تهران درباره آخرین اقدامات صورت گرفته برای بازسازی میدان حسن آباد گفت: برای بازسازی میدان حسن آباد توافقی بین سازمان زیباسازی شهرداری منطقه ۱۱ و سازمان میراث فرهنگی صورت گرفت و دستور پیروز حناچی شهردار تهران به سازمان زیباسازی این بود که هرچه سریع‌تر کار عملیاتی بازسازی میدان حسن آباد آغاز شود.

معاون فنی سازمان زیباسازی شهرداری تهران با اشاره به برگزاری جلسه‌های متعدد برای تصمیم گیری درباره نحوه ورود دستگاه‌های مربوطه به عملیات ترمیم و بازسازی میدان حسن آباد گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده طی دو روز آینده جلسه‌ای پیاپی با دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار می‌شود تا ساز و کار آغاز عملیات ترمیم و بازسازی بنای میدان حسن آباد تعیین شود.

جعفری با تأکید بر نهایی شدن ساز و کار بازسازی میدان حسن آباد گفت: با برگزاری جلسه‌های مشترک امیدواریم بتوانیم هرچه سریع‌تر ساز و کار عملیات ترمیم و بازسازی میدان حسن آباد را آغاز کنیم.

او در پاسخ به این سوال که بودجه در نظر گرفته شده برای بازسازی میدان حسن آباد چه مبلغی است؟ گفت: بودجه مورد نیاز برای بازسازی این میدان تاریخی بعد از نهایی شدن ساز و کار آن بین دستگاه‌های مرتبط مشخص می‌شود.

معاون فنی سازمان زیباسازی شهرداری تهران گفت: باید بررسی شود که نحوه ورود دستگاه‌های مربوطه برای بازسازی میدان حسن آباد به چه شکلی است و مشخص شود که تنها بازسازی نمای ساختمان کافی و در اولویت است یا بخش پشت نما نیز نیاز به ترمیم و بازسازی دارد.

جعفری با اشاره به این نکته که مالک قسمت‌های آسیب دیده میدان حسن آباد بیشتر افراد حقیقی هستند، گفت: بیشتر املاک آسیب دیده میدان حسن آباد برای اشخاص حقیقی است و ما باید در جلسه کارشناسی خود به این جمع بندی برسیم که سهم ورود سازمان زیباسازی، سازمان میراث فرهنگی و مالکان مغازه‌ها برای بازسازی به چه اندازه است.

او در پاسخ به این سوال که آیا از مالک مغازه‌ای که آتش‌سوزی از آنجا آغاز شده است هزینه‌ای برای بازسازی میدان حسن آباد اخذ می‌شود؟ گفت: هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده است و شهرداری در این زمینه رویکرد‌های متفاوتی دارد و به طور حتم در بازسازی میدان حسن آباد تمام ملاحظات در نظر گرفته می‌شود.

جعفری در پاسخ به این سوال که نصب داربست در بنای آسیب‌دیده میدان حسن آباد نشان دهنده آغاز کار ترمیم و بازسازی میدان حسن آباد است یا خیر؟ گفت: نصب داربست به منظور عملیات ایمن سازی بنا و محدودسازی عبور و مرور عابران پیاده برای جلوگیری از حوادث احتمالی است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اجتماعی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بازیگرانی که در بستر بیماری هستند / برای آن ها دعا کنید! + عکس و اسامی تلخ