طرز تهیه دسر لایه‌ای لیوانی


شیر را با شکر و آرد ذرت و یک عدد زرده تخم مرغ و وانیل و زعفران مخلوط کرده و با همزن دستی خوب بزنید.

تبليغ
مواد لازم برای لایه زعفرانی دسر لیوانی :
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱۰۰ گرم
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
زعفران ۱ قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم



طرز تهیه لایه زعفرانی دسر لیوانی :

شیر را با شکر و آرد ذرت و یک عدد زرده تخم مرغ و وانیل و زعفران مخلوط کرده و با همزن دستی خوب بزنید (توجه داشته باشید که با همون همزن دستی روی حرارت مداوم هم بزنید با قاشق گلوله می شود) تا مواد مخلوط شوند و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کرده و همزده تا کره داخل مواد ذوب شود و بعد داخل لیوان بریزید سریع این کار را بکنید چون این دسر زود می بندد.



حالا لایه دوم

مواد لازم برای لایه دوم دسر لیوانی :
شیر ۲ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱۷۰ گرم
آرد ذرت ۴ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم



طرز تهیه لایه دوم دسر لیوانی :

شیر و دو عدد زرده و وانیل و شکر و آرد ذرت را خوب مخلوط کنید و مقداری رنگ خوراکی ژله ای بنفش به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام همزده تا غلیظ شود و از روی حرارت بردارید و کره بریزید و بعد روی لایه زعفرانی ریخته و تزیین کنید. من مقداری از همان مایه زعفرانی را با رنگ بنفش داخل قیف بریزید و با ماسوره تزیین کردم.



پ.ن می توانید از هر رنگ دلخواه دیگری استفاده کنید.



منبع: بیتوته


تبليغ

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
تبليغ