کلوچه گردویی لاهیجان؛ طعمی نوستالژیک
روغن صاف، روغن جامد و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و رنگ آن روشن شود.
چی لازم دارم:
روغن قنادی ۷۵ گرم
روغن جامد ۷۵ گرم
پودر شکر ۲۲۵ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
تخممرغ ۳ عدد
وانیل یکهشتم قاشق چایخوری
شیر ۱۲۵ میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
آرد ۴۲۵ گرم
بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
گردو (خردکرده) ۱۷۵ گرم
چطور بپزم:
روغن صاف، روغن جامد و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و رنگ آن روشن شود.
آنگاه روغن مایع را افزوده و سه دقیقه دیگر، هم بزنید.
حالا تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و بعد از اضافه کردن هر تخممرغ، یک دقیقه آن را هم بزنید. سپس وانیلین و شیر را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.
اکنون مخلوط الککرده آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را افزوده و بعد گردو را اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
اینک هر بار قدری از این خمیر را با قاشق مخصوص بستنی (اسکوپ) بردارید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
آنگاه سینی را در فر قرار دهید و کوکیها را به مدت تقریبی ۲۰-۳۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۶۰ درجة سانتیگراد بپزید.
کوکیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع:زندگی آنلاین