تلگرام

طرز تهیه سالاد اندونزی با طعم ویژه در منزل


سالاد اندونزی از انواع سالادها با ظاهر زیبا و خوش طعم است و شما می توانید از این سالاد به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس مختلف استفاده کنید. در طرز تهیه سالاد اندوزی از کلم برگ و ژامبون و شوید و قارچ و ذرت و نخود فرنگی و هویج و زیتون بدون هسته و سس مایونز و آبلیموی تازه و نمک و فلفل و آویشن و گردو و کشمش استفاده می شود. سالاد اندونزی و سالاد...

تبليغ

سالاد اندونزی از انواع سالادها با ظاهر زیبا و خوش طعم است و شما می توانید از این سالاد به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس مختلف استفاده کنید. در طرز تهیه سالاد اندوزی از کلم برگ و ژامبون و شوید و قارچ و ذرت و نخود فرنگی و هویج و زیتون بدون هسته و سس مایونز و آبلیموی تازه و نمک و فلفل و آویشن و گردو و کشمش استفاده می شود.

سالاد اندونزی و سالاد مکزیکی، سالاد الویه و سالاد ماکارونی از انواع سالادهای مجلسی و بی نظیر هستند و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان ها این نوع سالادها را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

کلم برگ سفید : یک عدد ژامبون : ۵ ورق شوید خشک : دو قاشق غذاخوری ذرت : ۱/۲ پیمانه قارچ : یک پیمانه نخود فرنگی : ۱/۲ پیمانه هویج : یک عدد زیتون بدون هسته : یک پیمانه آبلیموی تازه : سه قاشق غذاخوری سس مایونز : ۱.۵ پیمانه نمک و فلفل : به مقدار لازم آویشن : به مقدار لازم گردو : ۵ عدد کشمش : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد اندونزی در منزل

برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا کلم برگ سفید را به شکل نوارهای باریک خرد نمایید و قارچ را هم به صورت ورقه ای خرد کنید و به مدت چند دقیقه قارچ های خرد شده را درون آبجوش قرار دهید تا از حالت خامی در آیند.
در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد اندونزی قارچ و زیتون های حلقه ای خرد شده را به همراه نخود فرنگی و ذرت پخته شده به کلم برگ ها بیفزایید سپس ورقه های ژامبون را مانند کلم برگ ها به صورت نواری خرد نمایید و ژامبون خرد شده و شوید را به مواد سالاد اضافه کنید.


ادویه جات و آبلیمو را به سس مایونز بیفزایید و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید تا سس مقداری رقیق شود سپس سس مخصوص را به سالاد بیفزایید و با مواد سالاد مخلوط کنید.
در این مرحله از طرز تهیه سالاد اندونزی کشمش و گردو را با مواد سالاد مخلوط نمایید و سالاد را به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد یکدیگر برود و بعد از مدت زمان ذکر شد سالاد را از درون یخچال بیرون آورید و برای سرو این سالاد خوش طعم را تزیین نمایید.

نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل سالاد اندونزی

برای تهیه سالاد اندونزی به همراه کشمش باید کشمش را قبل از تهیه سالاد به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون ظرف آب خیس کنید سپس آن را آبکش نمایید و به مواد سالاد بیفزایید. برای طعم دهی به کشمش ها می توانید مقداری سس مایونز و نمک و سرکه و فلفل و ادویه های دلخواه تان را به آن ها بیفزایید و کشمش ها را درون یخچال به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید. اگر تمایل دارید سالاد اندونزی را با کالری کمتری و به صورت رژیمی تهیه کنید بهتر است از سس مایونز و کشمش و سایر مواد با کالری بالا در طرز تهیه آن استفاده نکنید.

در صورت حذف سس مایونز از دستور تهیه سالاد اندونزی می توانید ماست ترش را جایگزین آن کنید. اگر تمایل دارید سالاد اندونزی را به صورت مجلسی و قالبی تهیه کنید می توانید مواد سالاد را با یکدیگر ترکیب نمایید و قالبی با شکل دلخواه خود را تهیه نمایید سپس قالب مخصوص سالاد را نم دار کنید و کیسه فریزری را در کف قالب پهن نمایید سپس ترکیب مواد سالاد و سس مخصوص را درون قالب بریزید و به کمک پشت قاشق مواد سالاد را فشار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرند و قالب را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده سالاد را به کمک کیسه فریزر را از درون قالب خارج کنید تا به فرم دلخواه شما درآید.

در این مطلب با طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و خوشمزه آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این سالاد در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

منبع : آرگا



تبليغ

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
تبليغ