خوشه شیرینی سنتی و باقلوا در قزوین راه اندازی می‌شود


خوشه شیرینی سنتی و باقلوا در قزوین راه اندازی می‌شود

قزوین-معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین گفت: در راستای توسعه خوشه‌های صنعتی برای ایجاد اشتغال و رونق فضای کسب و کار خوشه شیرینی سنتی و باقلوای قزوین راه اندازی و فعال می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کمیته راهبردی خوشه شیرینی سنتی قزوین روز دوشنبه در معاونت اقتصادی استانداری قزوین تشکیل شد.

شهریار کشاورز در این جلسه گفت: از سال ۹۵ موضوع راه اندازی خوشه‌های صنعتی در استان جدی گرفته شده و این طرح به عنوان یک مدل توسعه‌ای می‌تواند به رونق تولید و اشتغال و بهبود فضای کسب و کار کمک کند.

وی اضافه کرد: با هدف تقویت سرمایه‌های اجتماعی رویکرد ما در شرکت شهرک‌های صنعتی استان حمایت و تقویت خوشه‌های صنعتی است که در این راستا راه اندازی خوشه‌های انگور، زیتون، کفش، قطعات خودرو، شیرینی سنتی در دستور کار قرار گرفته است.

کشاورز تصریح کرد: به دلیل حمایت از این روش بیش از ۵۰ درصد هزینه‌های تورهای صنعتی را در این شرکت به خوشه‌ها اختصاص داده‌ایم تا با سرعت بیشتری بتوانیم زمینه راه اندازی این خوشه‌ها را مهیا کنیم.

خوشه شیرینی سنتی و باقلوا در قزوین راه اندازی می‌شود

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین یادآور شد: اعتبارات ویژه‌ای به منظور توسعه خوشه‌های صنعتی در نظر گرفته شده و با راه اندازی خوشه بسته بندی و انگور بزودی برای خوشه‌های فرآوری زیتون، کفش دانسفهان و قطعات خودرو هم اقدام خواهیم کرد.

کشاورز اظهار داشت: در ایجاد شهرک‌های تخصصی مهمترین اولویت و رویکرد ما حمایت از استقرار خوشه‌های صنعتی در رشته‌های مختلف است و استان قزوین با داشتن ظرفیت‌های بسیار متنوع می‌تواند در این عرصه پیشگام باشد.

وی گفت: مهمترین رسالت کمیته استانی و شورای راهبردی توسعه خوشه‌های صنعتی قزوین بررسی و تصویب راه اندازی خوشه‌هایی است که ظرفیت خوبی برای راه اندازی در استان دارند و در این میان شیرینی سنتی و باقلوای قزوین می‌تواند جایگاه مناسبی برای خود داشته باشد.

جانشین مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان بیان کرد: خانم چگینی به عنوان عامل توسعه خوشه شیرینی سنتی قزوین به عنوان یک کارشناس توانمند قرار است طرح عملیاتی را برای راه اندازی خوشه و برند سازی آن انجام دهد که امیدواریم با حمایت لازم بتوان از این ظرفیت برای رونق تولید در بخش شیرینی سنتی بخوبی استفاده کرد.


به گزارش خبرنگار مهر، کمیته راهبردی خوشه شیرینی سنتی قزوین روز دوشنبه در معاونت اقتصادی استانداری قزوین تشکیل شد.

شهریار کشاورز در این جلسه گفت: از سال ۹۵ موضوع راه اندازی خوشه‌های صنعتی در استان جدی گرفته شده و این طرح به عنوان یک مدل توسعه‌ای می‌تواند به رونق تولید و اشتغال و بهبود فضای کسب و کار کمک کند.

وی اضافه کرد: با هدف تقویت سرمایه‌های اجتماعی رویکرد ما در شرکت شهرک‌های صنعتی استان حمایت و تقویت خوشه‌های صنعتی است که در این راستا راه اندازی خوشه‌های انگور، زیتون، کفش، قطعات خودرو، شیرینی سنتی در دستور کار قرار گرفته است.

کشاورز تصریح کرد: به دلیل حمایت از این روش بیش از ۵۰ درصد هزینه‌های تورهای صنعتی را در این شرکت به خوشه‌ها اختصاص داده‌ایم تا با سرعت بیشتری بتوانیم زمینه راه اندازی این خوشه‌ها را مهیا کنیم.

خوشه شیرینی سنتی و باقلوا در قزوین راه اندازی می‌شود

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین یادآور شد: اعتبارات ویژه‌ای به منظور توسعه خوشه‌های صنعتی در نظر گرفته شده و با راه اندازی خوشه بسته بندی و انگور بزودی برای خوشه‌های فرآوری زیتون، کفش دانسفهان و قطعات خودرو هم اقدام خواهیم کرد.

کشاورز اظهار داشت: در ایجاد شهرک‌های تخصصی مهمترین اولویت و رویکرد ما حمایت از استقرار خوشه‌های صنعتی در رشته‌های مختلف است و استان قزوین با داشتن ظرفیت‌های بسیار متنوع می‌تواند در این عرصه پیشگام باشد.

وی گفت: مهمترین رسالت کمیته استانی و شورای راهبردی توسعه خوشه‌های صنعتی قزوین بررسی و تصویب راه اندازی خوشه‌هایی است که ظرفیت خوبی برای راه اندازی در استان دارند و در این میان شیرینی سنتی و باقلوای قزوین می‌تواند جایگاه مناسبی برای خود داشته باشد.

جانشین مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان بیان کرد: خانم چگینی به عنوان عامل توسعه خوشه شیرینی سنتی قزوین به عنوان یک کارشناس توانمند قرار است طرح عملیاتی را برای راه اندازی خوشه و برند سازی آن انجام دهد که امیدواریم با حمایت لازم بتوان از این ظرفیت برای رونق تولید در بخش شیرینی سنتی بخوبی استفاده کرد.

کد خبر 4661386

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه قزوین

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اندوه