طرز تهیه گراتن کالباس لذیذ و خوشمزه برای تجربه غذای متفاوت در خانه


طرز تهیه گراتن کالباس لذیذ و خوشمزه برای تجربه غذای متفاوت در خانه

گراتن کالباس یک غذای شور مزه سبک و پرهواست که در اوایل قرن نوزدهم بوجود آمده است و طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، در ادامه مطلب طرز تهیه گراتن کالباس را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. این روزها در بیشتر خانه های ایرانی، پخت انواع گراتن ها از محبوبیت فراوانی برخوردار هستند، گراتن ماکارونی ، گراتن گوشت و بادمجان و گراتن مرغ و سبزیجات از...

گراتن کالباس یک غذای شور مزه سبک و پرهواست که در اوایل قرن نوزدهم بوجود آمده است و طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، در ادامه مطلب طرز تهیه گراتن کالباس را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه گراتن کالباس لذیذ و خوشمزه برای تجربه غذای متفاوت در خانه

این روزها در بیشتر خانه های ایرانی، پخت انواع گراتن ها از محبوبیت فراوانی برخوردار هستند، گراتن ماکارونی ، گراتن گوشت و بادمجان و گراتن مرغ و سبزیجات از جمله محبوب ترین گراتن باب ذائقه ایرانی ها محسوب می شوند.

مواد لازم

آرد (سفید نرم) : دو قاشق سوپ خوری تخم مرغ کامل : چهار عدد کالباس : دویست و پنجاه گرم شیر : دو لیوان سفیده تخم مرغ : دو عدد پنیر (گرویر رنده شده) : صد گرم کره : پنجاه گرم قارچ تازه : پانصد گرم خردل : یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه گراتن کالباس لذیذ و خوشمزه برای تجربه غذای متفاوت در خانه

طرز تهیه گراتن کالباس خوشمزه و خانگی

در ابتدا قارچ ها را خرد کرده سپس آن ها را بشویید و داخل کره سرخ کنید و مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب آن تبخیر شود.

در این مرحله از طرز تهیه گراتن کالباس، کالباس ها را خرد کنید و با قارچ مخلوط کنید و حالا آرد را در ظرف کوچکی بریزید و شیر را به تدریج با آرد مخلوط کنید به منظور اینکه آرد به صورت کامل در شیر مخلوط شود مخلوط این دو مواد را از صافی رد کنید و مقدار کمی نمک بزنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر به جوش آید و مخلوط کمی غلیظ شود.

در این مرحله زرده تخم مرغ را از سفیده آن جدا کنید سپس زرده را هم بزنید و آن را با شیر که داغ است مخلوط کنید و حالا خردل را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سفیده ها را جداگانه هم بزنید تا مانند پنبه خشک و سفید شوند و حالا قارچ و کالباس را به مخلوط زرده و شیر اضافه کنید و در آخر سفیده ها را داخل آن بریزید و به سرعت مخلوط کنید.

مایه آماده را در ظرف نسوز بریزید مایه باید ظرف را پر کند سپس پنیر را روی مایه بپاشید و ظرف را در کف فری که از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید.

بهتر است ظرف را در سینی فر که آب در آن ریخته اید قرار دهید تا سوفله نچسبد، سپس در فر را ببندید و حرارت آن را ۵۰ درجه کم کنید، سوفله کالباس بعد از ۴۰ الی ۴۵ دقیقه آماده است که باید بلافاصله با همان ظرف سر میز گذاشته شود، نوش جان.

طرز تهیه گراتن کالباس لذیذ و خوشمزه برای تجربه غذای متفاوت در خانه

نکته: گراتن کالباس باید به صورت داغ مصرف شود بنابراین بهتر است آن را در سر میز روی چراغ های مخصوص قرار دهید تا سرد نشود.

ضمن سپاسگزاری از همراهی شما عزیزان، امیدواریم از طرز تهیه گراتن کالباس لذت برده باشید گراتن کالباس می تواند گزینه مناسبی برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی خانواده شما باشد.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ روزانه شنبه 1 اردیبهشت 1403 با معنی و تفسیر دقیق