ادغام موسسات و دانشگاه های غیرانتفاعی کلید خورد


مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم گفت: از زمان ابلاغ دستور العمل پیشنهادی ادغام دانشگاه‌های غیرانتفاعی از هر منطقه دو تا سه مؤسسه غیرانتفاعی آمادگی خود را برای ادغام اعلام کرده‌اند. به گزارش مهر، فرزانه...

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم گفت: از زمان ابلاغ دستور العمل پیشنهادی ادغام دانشگاه‌های غیرانتفاعی از هر منطقه دو تا سه مؤسسه غیرانتفاعی آمادگی خود را برای ادغام اعلام کرده‌اند.

به گزارش مهر، فرزانه شمیرانی درباره آخرین وضعیت اجرای دستورالعمل پیشنهادی ادغام دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های غیرانتفاعی غیردولتی گفت: از زمان ابلاغ دستورالعمل مذکور، تعدادی از دانشگاه‌ها و مؤسسات غیردولتی برای تجمیع، داوطلب شده و فعالیت‌های مربوط به تجمیع را آغاز کرده‌اند.

وی درباره اینکه پیش از این اعلام شده بود که مؤسسات غیردولتی تمایلی به تجمیع ندارند، افزود: اجرای این طرح نیاز به توافقات داخلی بین مؤسسات دارد، برای همین نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که این کار در عرض یک شب انجام شود.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در حال حاضر نیز از هر منطقه دو تا سه مؤسسه غیرانتفاعی آمادگی خود را برای ادغام اعلام کرده‌اند و با وجود اینکه این کار سرعت کندی دارد، ولی نتیجه آن مثبت خواهد بود.

به گزارش مهر، اواخر سال گذشته، معاونت آموزشی وزارت علوم دستورالعمل پیشنهادی مبنی بر ادغام داوطلبانه مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی را ابلاغ کرد در قسمت‌هایی از این دستورالعمل، هدف از ادغام این موسسه‌ها، بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود، حمایت از مؤسسه‌های آموزش عالی غیردولتی – غیرانتفاعی و ارتقای روزافزون کیفیت آموزش و پژوهش و توزیع بهینه رشته‌های تحصیلی بیان شده است.

همچنین با توجه به کاهش جمعیت دانشجو و پرهیز از موازی کاری در بخش غیردولتی، چند مؤسسه آموزش عالی می‌توانند با رعایت ضوابط و مقررات تعیین شده در این دستورالعمل، نسبت به برنامه‌ریزی و دریافت مجوز لازم برای ادغام داوطلبانه و ایجاد مؤسسه جدید، پیشنهاد خود را ارائه دهند.

وزارت علوم به منظور ترغیب، حمایت و تسریع در ادغام مؤسسه‌های آموزش عالی غیردولتی برخی موارد را نظیر صدور مجوز تأسیس مؤسسه جدید، استمرار ادامه فعالیت مؤسسه‌های ادغام شده در قالب مؤسسه جدید با حفظ ظرفیت و رشته‌های موجود فعلی، مساعدت لازم نسبت به تخصیص رشته‌های جدید به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی با توجه به ادغام موسسه‌ها و افزایش تعداد اعضای هیأت علمی و ظرفیت فیزیکی و انتقال تمام امتیازات موسسه‌ها به مؤسسه ادغام شده در نظر گرفته است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اجتماعی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اولین واکنش منوچهر هادی به ویدئوی جنجالی یکتا ناصر