طرز تهیه خامه صبحانه خانگی خوشمزه با روش سنتی


طرز تهیه خامه صبحانه خانگی خوشمزه با روش سنتی

خامه، صبحانه ای مقوی و خوشمزه است که شما می توانید آن را در منزل به صورت کم چرب تر تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه خامه صبحانه از شیر و سرشیر استفاده می شود و تهیه این صبحانه مقوی و بی نظیر در منزل به راحتی امکان پذیر است. خامه صبحانه و پنیر خانگی و شکلات صبحانه از انواع مواد غذایی مقوی و لذیذ برای وعده صبحانه هستند...

خامه، صبحانه ای مقوی و خوشمزه است که شما می توانید آن را در منزل به صورت کم چرب تر تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه خامه صبحانه از شیر و سرشیر استفاده می شود و تهیه این صبحانه مقوی و بی نظیر در منزل به راحتی امکان پذیر است.

خامه صبحانه و پنیر خانگی و شکلات صبحانه از انواع مواد غذایی مقوی و لذیذ برای وعده صبحانه هستند که شما می توانید هر یک از آن ها را در منزل به راحتی تهیه نمایید.

طرز تهیه خامه صبحانه خانگی خوشمزه با روش سنتی

مواد لازم

شیر : به مقدار لازم سرشیر : به مقدار لازم

طرز تهیه خامه صبحانه خانگی در منزل

برای تهیه خامه صبحانه ابتدا شیر محلی را درون قابلمه ای مناسب بریزید.

طرز تهیه خامه صبحانه خانگی خوشمزه با روش سنتی

قابلمه را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید تا شیر به دمای جوش برسد و بعد از اینکه شیر جوشید اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر نیز روی حرارت گاز با شعله ملایم بماند. در مرحله بعدی طرز تهیه خامه صبحانه بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه شیر را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا شیر به خوبی خنک شود و رویه آن بسته شود.

طرز تهیه خامه صبحانه خانگی خوشمزه با روش سنتی

سپس سرشیر را با کمک ملاقه از روی سطح شیر بردارید.

طرز تهیه خامه صبحانه خانگی خوشمزه با روش سنتی

سرشیر را درون ظرفی مناسب و تمیز بریزید.

طرز تهیه خامه صبحانه خانگی خوشمزه با روش سنتی

اجازه دهید تا ظرف حاوی سرشیر به مدت چند ساعت درون یخچال بماند سپس آن را از یخچال بیرون آورید و با کمک دور کند همزن یا چنگال سرشیر را هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود.

طرز تهیه خامه صبحانه خانگی خوشمزه با روش سنتی

توجه داشته باشید که در مراحل اولیه هم زدن سرشیر شل می شود و کم کم فرم می گیرد.

طرز تهیه خامه صبحانه خانگی خوشمزه با روش سنتیطرز تهیه خامه صبحانه خانگی خوشمزه با روش سنتی

طرز تهیه خامه صبحانه خانگی خوشمزه با روش سنتی

در دستور تهیه خامه صبحانه خانگی به محض اینکه خامه به غلظت مناسب رسید و فرم گرفت باید هم زدن آن را متوقف کنید در غیر این صورت خامه تبدیل به کره محلی می شود. همراهان عزیز و گرامی مجله آرگا امیدواریم از تهیه این صبحانه مقوی و بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد