دستور تهیه قنبر پلو؛ پیشنهاد خوشمزه شیرازیها
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده ریز کرده و به آن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید.
مواد لازم :
برنج.......... ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط.. ۵۰۰ گرم
مغز گردو....... ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی..... ۲۰۰ گرم
رب انار.....٢ قاشق سوپخوری
شیره انگور. یک قاشق سوپخوری
پیاز....... یکعدد درشت
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن....... به میزان لازم
چطور بپزم:
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده ریز کرده و به آن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت، قلقلیهای خیلی کوچکی درست کرده و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خلالی خرد کنید و در یک تابه بریزید و اجازه دهید تا پیاز سرخ شود. وقتی پیاز سرخ شد گردوهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب انار و شیره انگور را هم اضافه کنید، کمی نمک بزنید و اجازه دهید تا رب انار و شیره سفت شده و آبش کشیده شود. در همین فاصله کشمش پلویی را که از قبل خیس کرده و آبکش کرده اید اضافه کنید تا کشمشها هم تفت بخورند.
برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش
و … لا به لای پلو بگذارید و اجازه دهید تا پلو دم بکشد. موقع سرو هم آنها را با پلو مخلوط
کنید.
نکته:
نکته ۱: میتوانید مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش را لا به لای پلو در ظرف سرو بگذارید و با پلو دم نکنید.
نکته ۲: مراقب باشید که کشمش نسوزد. وقتی رب و شیره را اضافه کردید زود آن را هم بزنید و در آخر کشمش را اضافه کنید تا نسوزد.
منبع:ایران