طرز تهیه شربت سکنجبین و فوت و فن های سنتی برای ایجاد طعم واقعی در آن


طرز تهیه شربت سکنجبین و فوت و فن های سنتی برای ایجاد طعم واقعی در آن

شربت سکنجبین از انواع نوشیدنی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که دارای خواص درمانی زیادی می باشد و از این نوع شربت از زمان های گذشته تا به امروز برای رفع عطش در روزهای گرم سال استفاده می شود. در طرز تهیه شربت سکنجبین از شکر و سرکه سفید و زعفران و نعناء تازه و آب استفاده می شود. شربت زعفران و شربت آلبالو و شربت خاکشیر و شربت سکنجبین از انواع شربت...

شربت سکنجبین از انواع نوشیدنی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که دارای خواص درمانی زیادی می باشد و از این نوع شربت از زمان های گذشته تا به امروز برای رفع عطش در روزهای گرم سال استفاده می شود. در طرز تهیه شربت سکنجبین از شکر و سرکه سفید و زعفران و نعناء تازه و آب استفاده می شود.

شربت زعفران و شربت آلبالو و شربت خاکشیر و شربت سکنجبین از انواع شربت های معروف و محبوب هستند و شما می توانید این نوع شربت ها را برای پذیرایی از مهمان هایتان در روزهای گرم سال در منزل به راحتی تهیه نمایید.

طرز تهیه شربت سکنجبین و فوت و فن های سنتی برای ایجاد طعم واقعی در آن

مواد لازم

شکر : ۱ کیلو سرکه سفید : ۱ پیمانه زعفران دمکرده : به مقدار لازم نعناء تازه : ۶۰۰ گرم آب : به میزان لازم

طرز تهیه شربت سکنجبین در منزل

برای تهیه شربت سکنجبین ابتدا درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس شکر به آب در حال جوش بیفزایید و هم بزنید تا شکر به خوبی در آب حل شود و به دمای جوش و قوام مناسب برسد.

طرز تهیه شربت سکنجبین و فوت و فن های سنتی برای ایجاد طعم واقعی در آن

نعناء را درون پارچه تمیزی و توری بپیچید و آن را درون شربت قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا نعناء به همراه شربت بجوشد و بعد از مدت زمان ذکر شده نعناء را از درون قابلمه بیرون آورید.

طرز تهیه شربت سکنجبین و فوت و فن های سنتی برای ایجاد طعم واقعی در آن

زعفران دمکرده و سرکه سفید را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت چند جوش دیگر نیز بزند و به قوام لازم برسد سپس شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت خنک شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه شربت سکنجبین، شربت را صاف کنید و آن را درون شیشه درب داری بریزید و این شربت خوشمزه را در یخچال نکهداری کنید.

طرز تهیه شربت سکنجبین و فوت و فن های سنتی برای ایجاد طعم واقعی در آن

برای سرو شربت ۱/۴ یخ و ۱/۴ شربت را به همراه مقداری آب درون لیوان بریزید و این شربت خوشمزه را میل کنید.

طرز تهیه شربت سکنجبین و فوت و فن های سنتی برای ایجاد طعم واقعی در آن

نکات طلایی درست کردن شربت سکنجبین

اگر شما تمایل دارید شربت سنجبین را به صورت خیاری تهیه نمایید می توانید ابتدا یک عدد خیار را به صورت ریز رنده کنید سپس درون هر کدام از لیوان های سرو مقداری خیار رنده شده و یخ و شربت و آب بریزید. در دستور تهیه شربت سکنجبین اصلی از عسل طبیعی استفاده می شود. شربت سکنجبین را می توانید با کاهو میل کنید. برای ایجاد طعم ایده آل در شربت سکنجبین می توانید در دستور تهیه آن از لیموی تازه استفاده کنید.

طرز تهیه شربت سکنجبین و فوت و فن های سنتی برای ایجاد طعم واقعی در آن

در این مطلب با دستور تهیه شربت سکنجبین آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این شربت ایرانی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تهران رکورددار چند قلوزایی