کوبه یا کیبه غذایی خوشمزه و بی نظیر است که به روش لبنانی و خوزستانی و عربی می توانید آن را بپزید. در طرز تهیه کوبه لبنانی از برنج و سیب زمینی و تخم مرغ و گوشت چرخ کرده و گردو و زرشک و پیاز و سیر و رب گوجه فرنگی و فلفل و نمک و ادویه استفاده می شود.
کوبه از انواع غذاهای معروف لبنانی است که در کنار غذاهایی نظیر سمبوسه و فلافل لبنانی در دکه های خیابانی لبنان برای سرو در اختیار مشتریان قرار می گیرد و شما می توانید این غذای معروف را به راحتی در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
برنج : دو لیوان سیب زمینی کوچک : یک عدد تخم مرغ : یک عدد گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم زرشک : ۳ قاشق غذاخوری گردو : سه قاشق غذاخوری پیاز : یک عدد سیر : دو حبه رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به مقدار لازم ادویه دلخواه : به مقدار لازمطرز تهیه کوبه لبنانی در منزل
برای تهیه کوبه ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز و سیر رنده شده و فلفل و نمک را به خوبی تفت دهید سپس گردو و زرشک را به مخلوط گوشتی اضافه نمایید و مواد را هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز پخت کوبه لبنانی، ادویه و گوجه را به مخلوط مواد بیفزایید و اجازه دهید تا مواد به روغن بیفتند. برنج را درون قابلمه ای مناسب به همراه نمک و آب بریزید و بدون استفاده از روغن، برنج را کته کنید و مقداری آب برنج را بیشتر بریزید تا برنج به خوبی له شود سپس برنج را به کمک گوشت کوب له نمایید و اجازه دهید تا برنج سرد شود.
در این مرحله از دستور تهیه کوبه سیب زمینی را بپزید و له کنید سپس برنج و تخم مرغ و سیب زمینی را با یکدیگر به خوبی مخلوط نمایید و ورز دهید تا خمیر چسبنده ای بدست آید توجه داشته باشید که اگر خمیر شل بود می توانید دو قاشق آرد به آن بیفزایید.
ظرفی آب را در کنار دست هایتان قرار دهید و کف دست را به کمک آب خیس نمایید و به اندازه یک نارنگی از خمیر مخصوص کوبه بردارید و در کف دست آن را باز کنید و مقداری از مواد گوشتی را در وسط خمیر کوبه قرار دهید.
خمیر کوبه را ببندید سپس درون ظرفی گود مقداری روغن بریزید و کوبه ها را درون روغن داغ سرخ نمایید.
در این مطلب با طرز تهیه کوبه آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای لبنانی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.
منبع : آرگا