طرز تهیه نان سیر با پنیر+”نان تست” سیر دار پیش غذای ایتالیایی


طرز تهیه نان سیر با پنیر+”نان تست” سیر دار پیش غذای ایتالیایی دستور تهیه نان سیر,طرز تهیه نان سیردار,نان سیر ایتالیایی مواد لازم برای تهیه نان سیر دار نان تست به اندازه دلخواه سیر رنده شده کره و یا روغن زیتون پنیر پیتزا  به مقدار لازم سس گوجه فرنگی  به مقدار لازم نمک  به مقدار لازم طرز تهیه نان تست پنیری برای تهیه این پیش غذای خوشمزه ابتدا نان...

طرز تهیه نان سیر با پنیر+”نان تست” سیر دار پیش غذای ایتالیایی

طرز تهیه نان سیر با پنیر+”نان تست” سیر دار پیش غذای ایتالیاییدستور تهیه نان سیر,طرز تهیه نان سیردار,نان سیر ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه نان سیر دار

نان تست به اندازه دلخواه
سیر رنده شده
کره و یا روغن زیتون
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه نان تست پنیری

برای تهیه این پیش غذای خوشمزه ابتدا نان تست ها را به شکل دلخواه در می آوریم و درون سینی فر و روی یک کاغذ روغنی با کمی فاصله می چینیم، سپس در یک ماهی تابه سیر و کره را با هم تفت می دهیم تا کره ذوب شده و مزه سیر را به خود بگیرد. بعد مخلوط کره و سیر را روی نان های تست می مالیم تا همه جای نون مزه سیر را به خود بگیرد اما توجه داشته باشید نون های تست زیاد پر چرب نشوند.

پس از مزه دار کردن نان ها، با یک قاشق دیگر ترکیب نمک و سس گوجه فرنگی را نیز روی نان های تست پخش کنید. در آخر به میزان دلخواه پنیر پیتزا را روی نان ها بریزید و سینی را داخل فر که از قبل داغ کرده اید با دمای 180 درجه بگذارید و منتظر باشید تا پنیر پیتزای شما آب شده و رنگ طلایی به خود بگیرد، این زمان معمولا 10 الی 15 دقیقه طول میکشد.

پس از طلایی شدن رنگ پنیر، نان ها را درون ظرف سرو قرار دهید. شما می توانید این نان ها را هم داغ سرو کنید و هم سرد.

اگر به فر دسترسی نداشتید می توانید نان های باگت را درون یک ماهی تابه نچسب که با کمی روغن چرب کرده اید قرار دهید و تا آب شدن کامل پنیر صبر کنید.

نکات کلیدی تهیه نان تست پنیری

نان سیر یک نوع پیش غذای ایتالیایی خوشمزه است که طرز تهیه آن بسیار ساده و آسان است و تهیه مواد اولیه آن نیز بسیار راحت است.

شما می توانید این پیش غذا را با نان باگت فرانسوی هم امتحان کنید، بسیار خوشمزه می شود.

بجای پنیر رنده شده از پنیر های ورقه ای هم می توانید استفاده کنید.

بعد از پخت می توانید از سبزیجات ریز و خرد شده معطر مانند ریحان ، آویشن و جعفری برای تزئین نان ها استفاده کنید و یا سبزی ها را بعد از تفت کره و سیر به آن اضافه کرده و به نان ها می مالیم.

اگر بجای کره از روغن زیتون استفاده کنید غذای سالم تری خواهید داشت و هیچ مشکلی برای خوشمزه تر شدن نان ها بوجود نمی آید.

برای خوشمزه تر شدن نان ها می توانید هنگام خوردن، نان ها را با سس هزاز جزیره و یا مایونز میل کنید.

از تکه های نان سیر برای تهیه سالاد سزار استفاده می شود.

گردآوری از مجله اینترنتی همراه باعلم

مطالب پیشنهادی

طرز تهیه لازانیای ایتالیایی

طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی

loading...
***
loading...

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سالاد و پیش‌غذا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نهادینه سازی ارزش آفرینی برای مشتری در فرهنگ تولید