بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری


بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری

شما با مشاهده این مطلب به راحتی میتوانید یک “کباب بختیاری” خوشمزه را در منزل خود درست کنید. فیله گوشت قرمز و فیله مرغ را یک در میان به سیخ میزنیم و روی آتش و یا در تابه‌ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.

بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری
مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری:

سینه مرغ بدون استخوان:۱۵۰ گرم
فیله گوساله یا گوسفند: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای سبز: ۱ عدد کوچک
پیاز:۱ عدد متوسط
زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه:۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع:۲ قاشق
سس سویا:۲ قاشق سوپخوری
کره آب شده یا کره نرم شده:۱ قالب ۲۵ گرمی
نمک و فلفل سیاه:به مقدار کافی


دستور پخت کباب بختیاری:

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه سس سویا، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و روغن زیتون با گوشت قرمز مخلوط کنید و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

گوشت سینه مرغ را هم با زعفران مخلوط کنید و به آن آب پیاز، ۲ قاشق روغن مایع ریتون، و نمک و فلفل اضافه کنید و مثل گوشت در یخچال به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.

پیاز و فلفل دلمه‌ای را خلال کنید و ۴، ۵ ساعت قبل از سیخ کشیدن مرغ و گوشت آن‌ها را داخل مواد شان بریزید.

در نیم ساعت آخر هم آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هنگام سیخ زدن گوشت‌ها مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید.

در سیخ هم یک در میان یک عدد فیله گوشت، یک عدد فیله مرغ قرار دهید و بر روی آتش و یا در تابه کباب‌ها را آماده کنید. (حتما تابه را با کره چرب کنید)
منبع: نمناک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا