محتوای مغذی سالمون آن را به یکی از سالمترین خوراکیهای دنیا تبدیل کردهاست. سالمون وحشی ارزش غذایی بالایی دارد و فواید زیادی برای کل بدن دارد. بسیاری از این فواید حاصل از اسید چرب امگا۳ موجود در سالمون است . حالا به این سالمون پرخاصیت گوجه فرنگی و ریحان را هم اضافه کنیم! چه ترکیب محشری می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه ماهی سالمون با گوجه فرنگی و ریحان را بدانید.
ماهی سالمون با گوجه فرنگی و ریحان
پختن سالمون روی حرارت نسبتا کم تضمین میکند که این ماهی خشک نخواهد شد. سالمون همراه با روغن ریحان و گوجهفرنگی گرم که روی آن ریخته میشود، طعمی بینظیر برایتان به ارمغان میآورد.
مواد لازم:
– ۶ تکه سالمون، حدود ۱۴۰ گرم (هر کدام)
– نمک و فلفل
– روغن زیتون
* مواد لازم برای تهیهی روغن ریحان و گوجهفرنگی:
– نصف فنجان روغن زیتون فرابکر
– ۱ گوجهفرنگی، بدون دانه و ریز خرد شده
– یک مشت برگ ریحان خرد شده
– نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱. فر را روی دمای ۱۶۰ درجهی سانتیگراد یا ۳۲۵ درجهی فارنهایت گرم کنید. با استفاده از حولهی کاغذی سالمونّها را خشک کنید و بعد رویشان نمک و فلفل بپاشید. ماهیها را روی یک ورقهی پخت قرار بدهید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بپزید.
۲. در حین اینکه ماهی در فر میپزد، روغن زیتون را داخل یک تابه گرم کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و گوجهفرنگی و ریحان را به آن اضافه کرده، هم بزنید. نمک و فلفل را اضافه کنید.
۳. ماهی را از فر خارج کنید و آن را داخل ظرف سرو بچینید. با استفاده از قاشق روغن گرم را روی تکههای ماهی بریزید. غذا برای سرو آماده است!
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – سارا فیضی
منبع: فود نتوورک