طرز تهیه شکلات با بیسکویت پتی بور؛ ساده و گردویی


شکلات با بیسکویت پتی بور یک دسر خوشمزه و پر کالری است که مواد اصلی تشکیل دهنده‌ی آن بیسکویت پتی بور خرد شده و شکلات است. بسته به ذائقه خودتان می‌توانید کمی گردو یا موز خرد شده نیز به مواد اضافه کنید.

تبليغ


ستاره | سرویس آشپزی - بیسکویت پتی بور از جمله خوراکی‌هایی است که انواع دسر‌ها را می‌توانید با آن درست کنید، مثل دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور، کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور و... با بیسکویت پتی بور همچنین می‌توانید به سادگی یک نوع شکلات خوشمزه تهیه کنید. در ادامه دو دستور برای تهیه دسر شکلات با بیسکویت پتی بور را خواهید خواند.

چنانچه مطالعه قسمتی خاص مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده به موضوع دلخواه خود برسید:

شکلات با بیسکویت پتی بور (ساده) شکلات با بیسکویت پتی بور (گردویی) نکات پایانی!

۱. طرز تهیه شکلات با بیسکویت پتی بور (ساده)

مواد لازم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۲۰ عدد
کره ۴۰ گرم
شکر ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه ۱ قاشق غذا خوری
شیر عسل یا عسل ۱ قاشق غذا خوری
زمان لازم برای آماده سازی شکلات ۳ ساعت

دستور تهیه

کره را داخل یک تابه متوسط بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود. سپس شکر را به کره اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید تا شکر‌ها کامل شوند و دانه‌های شکر دیده نشوند. پس از اینکه شکر‌ها کاملا ذوب شدند، خامه صبحانه و شیر عسل (یا عسل) را به آن اضافه کنید و مجددا خوب هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند. (بهتر است از شیر عسل استفاده کنید.) شکلات تلخ را آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا نسوزد و یک مخلوط یکدست حاصل شود. بیسکویت‌های پتی بور را خرد کنید به گونه‌ای که پودر و له نشوند تا هنگام سرو دسر، بیسکویت‌ها زیر دندان حس شوند. اکنون بیسکویت‌های خرد شده را به مواد شکلاتی اضافه کنید و کمی آن‌ها را مخلوط کنید. حرارت را خاموش کرده و کمی صبر کنید تا خنک شود. سپس شکلات را درون یک کیسه فریزر بریزید و آن را به شکل استوانه درآورده و کیسه را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید. پس از دو ساعت شکلات را از فریزر خارج کنید، آن را برش بزنید و در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید.

نوش جان ...


۲. شکلات با بیسکویت پتی بور (گردویی)

مواد لازم
شکر ۲ پیمانه
آب ۳ پیمانه
بیسکوییت پتی بور خرد شده ۳۵۰ گرم
کره ۳۰۰ گرم
گردوی خرد شده ۲۲۰ گرم
پودر کاکائو ۱۰۰ گرم
شکلات ۱۵۰ گرم
شیر نصف پیمانه
زمان لازم برای آماده سازی شکلات ۳ ساعت

دستور تهیه

آب و شکر را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر‌ها کاملا حل شوند. پس از آن ۲۰۰ گرم کره را به مخلوط اضافه کرده و حرارت دهید تا کره ذوب شود. در این مرحله شربت شکلات آماده شده است. بیسکویت‌های پتی بور را خرد کنید ولی لازم نیست آنها را پودر کنید. گردو‌ها را نیز خرد کرده و با بیسکویت‌ها در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. شربت آب و شکر را آهسته آهسته به آن اضافه و مخلوط کنید. ۵۰ گرم کره را نیز ذوب کرده و به مواد اضافه کنید. مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و در دو ظرف مجزا بریزید. در یکی از ظرف‌ها پودر کاکائو اضافه کنید و خوب هم بزنید. موادی که کاکائو دارد را کف یک ظرف بریزید. (مثلا سینی فر یا هر چیزی که بتوان آن را در فریزر گذاشت) روی آن مواد بدون کاکائو را ریخته و خوب آن را پخش و صاف کنید. اکنون شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و شیر و ۵۰ گرم کره را به آن اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا یک مخلوط یکدست حاصل شود. شکلات حاصله را روی مواد بریزید و با لیسک آن را پخش کنید تا تمام مواد به شکلات آغشته شوند. ظرف را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود. پس از سه ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید و شکلات را با یک چاقوی تیز برش بزنید.

نوش جان ...

نکات پایانی!

به جای شکلات تلخ می‌توانید شکلات شیرین هم استفاده کنید. اگر از شکلات شیرین استفاده کردید شکر را از مواد حذف کنید. این دسر با هر نوع بیسکویت دیگری غیر از بیسکویت پتی بور نیز قابل تهیه است. توجه کنید که این دسر شکلاتی ۴۴۲ کیلوکالری انرژی، ۴۷ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم پروتئین و ۲۶ گرم چربی دارد و بهتر است که در خوردن آن احتیاط کنید.

اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن دسر شکلات با بیسکویت پتی بور دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می‌توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش "ارسال نظر" در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.



تبليغ

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
تبليغ