ساخت 84 مرکز درمان ناباروری امسال تکمیل می شود


ساخت 84 مرکز درمان ناباروری امسال تکمیل می شود

شاهرود- ایرنا- معاون وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: طبق برنامه ریزی ساخت 84 مرکز تخصصی درمان ناباروری و تسهیل زایمان در کشور تا پایان سال 98 تکمیل می شود.

قاسم جان بابایی در حاشیه آیین بهره برداری از پلی کلینک فوق تخصصی شاهرود در استان سمنان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با بیان این که ساخت 84 مرکز تخصصی درمان ناباروری و تسهیل زایمان در کشور برنامه ریزی شده بود، افزود: حدود 90 درصد آن ها ساخته شده و بقیه هم تا پایان امسال تکمیل می شود.
وی در باره طرح های عمرانی وزارت بهداشت گفت: بخش زیادی از طرح های عمرانی طرح تحول سلامت به بهره برداری رسیده و ساخت 140 اورژانس در کشور اکنون رو به اتمام است.
جان بابایی افزود: قرار بود به همین میزان هم کلینیک تخصصی ساخته شود و دولت قصد دارد ساخت آن ها را هم به پایان برساند.
معاون وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به 40 بیمارستان در حال ساخت در کشور، ادامه داد: امید است وزارت راه و شهرسازی هرچه زودتر آن ها را تکمیل کند و به وزارت بهداشت و درمان تحویل شود.
وی با بیان این که حدود 90 درصد خدمات ارایه شده به بیماران کشور سرپایی است، افزود: به هر میزان که خدمات سرپایی گسترش یابد، رضایت مردم افزایش یافته وهزینه آن ها کاهش می یابد .

** توسعه مراکز درمانی شاهرود ضروری است
معاون وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به افتتاح پلی کلینک فوق تخصصی شاهرود، بیان کرد: این مجموعه در نوع خود از طرح های بزرگ کشور است که در قالب طرح تحول سلامت سیاست گذاری شده بود.
جان بابایی افزود: وجود 35 درمانگاه، آزمایشگاه، تصویربرداری طبی، رادیولوژی، ام. آر.آی و داروخانه در این کلینیک از ویژگی هایی است که می توان در آن به بیماران با سرعت زیاد درمان سرپایی ارایه داد.
جان بابایی با بیان این که دانشگاه علوم پزشکی شاهرود یکی از بزرگترین اورژانس های استاندارد کشور را دارد، افزود: برنامه های طرح تحول سلامت به خاطر برخی مسایل با مشکلاتی رو به رو شد اما ساخت این مرکز بهداشتی و درمانی به اتمام رسید.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درباره تجهیز این مرکز هم گفت: بخشی از تجهیزات اکنون از سوی وزارتخانه تامین می شود و بقیه هم به زودی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی شاهرود قرارداده می شود.
جان بابایی با اشاره به موقعیت جغرافیایی شهرستان شاهرود ادامه داد: توسعه مراکز بهداشتی و درمانی شاهرود به خاطر استفاده مسافران و زائران امام هشتم(ع) ضروری است، ضمن این که از استان های مجاور نیز بیمارانی برای درمان به شاهرود مراجعه می کنند.
وی با بیان این که شهرهای اطراف شاهرود از امکانات درمانی کمتری برخوردار هستند، افزود: اهالی این شهرها و نیز جمعیت فراوانی که در روستاها ساکن هستند از امکانات درمانی شاهرود استفاده می کنند.
وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز قلب بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود افزود: به زودی امکانات مورد نیاز جراحی قلب باز به این مرکز ارسال می شود ، مرکز جامع سرطان هم جزو طرح های خوب دانشگاه علوم پزشکی شاهرود است که اکنون خدماتی را به بیماران ارایه می کند.
معاون وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، افزود: ساختمان مرکز شیمی درمانی ، رادیوتراپی و پرتودرمانی هم به زودی تکمیل می شود تا بیماران سرطانی از آن استفاده کنند.
به گزارش ایرنا ، پلی کلینک فوق تخصصی شاهرود سه هزار و 349 متر مربع زیربنا دارد، در چهار طبقه و با 160 میلیارد ریال اعتبار ساخته شده است.
شهرستان شاهرود با 240 هزار نفر جمعیت و 53 هزارکیلومتر مربع در شرق استان سمنان قرار دارد.
5779/6167/6103

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه استانها

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس های جنجالی و برهنه سارا و نیکا در استخر مختلط