طرز تهیه رولت خامه ای خانگی؛ آسان و خوشمزه


طرز تهیه رولت خامه ای خانگی؛ آسان و خوشمزه رولت خامه ای : یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار را در این پست آموزشی حرف تازه یاد بگیرید و به راحتی در منزل تهیه و کنار چای یا شربت نوش جان کنید. ‌ مواد لازم رولت خامه ای : آرد 100 گرم حدود […] نوشته طرز تهیه رولت خامه ای خانگی؛ آسان و خوشمزه اولین بار در مجله اینترنتی حرف تازه. پدیدار شد.

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی؛ آسان و خوشمزه

رولت خامه ای : یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار را در این پست آموزشی حرف تازه یاد بگیرید و به راحتی در منزل تهیه و کنار چای یا شربت نوش جان کنید.

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی؛ آسان و خوشمزه

مواد لازم رولت خامه ای :

آرد ۱۰۰ گرم حدود ۳/۴ پیمانه
شکر یا پودر قند نصف پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل کمی
آب جوش ۲ ق غ
نمک یک پنس

طرز تهیه رولت :

سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا میکنیم، سفیده رو با نصف شکر میزنیم تا کاملاً پف کنه و از ظرف نریزه، زرده هارو با وانیل و بقیه ی شکر میزنیم تا رنگش روشن بشه، آب جوش رو اضافه میکنیم تا شکر کاملاً حل بشه، آرد و بکینگ پودر رو چند بار الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم نمک رو هم همینطور.

سفیده هارو هم اضافه میکنیم و با همزن مواد رو خوب مخلوط میکنیم، کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و موادمون رو کاملاً یکنواخت پخش میکنیم، فر رو از قبل گرم میکنیم و حدوداً ۱۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه میزاریم تا بپزه.

دمای فرها باهم متفاوته من این درجه و زمان برام کافی بود،به هرحال بیشتر از این زمان نشه معمولا ده دقیقه کافیه جوری باشه که روی مواد میزنید خیلی فرو نره، از فر خارج میکنیم و با حوله ی نمدار روی قالب رو میپوشونیم تا کم کم از حرارت بیفته وخنک بشه،حتما باید خنک بشه اگه گرم باشه و رول کنید خردمیشه رو یه پارچه تمیز که پرزدار نباشه یا کاغذ روغنی که روش پودر قند پاشیدید برش گردونید و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و با پارچه رول کنید و اجازه بدید یه مدت اینجوری بمونه تا شکل بگیره.

اگه کناره هاش خشک شده بود با چاقو برش بدید، اگه احیانا خیلی تو فر موند و خشک شد اشکال نداره بزارید کامل که سرد شد داخل سفره معمولی یا پارچه ای بزارید بعد از چند ساعت نرم میشه ، خامه ی فرم گرفته و اگه تمایل داشتید موز و شکلات خرد شده رو آماده کنید، وقتی رول رو باز کردید خامه کشی کنید و دوباره رول کنید و۱ ساعت بزارید تو یخچال بعد برش بدید. قالب ۳۰ در ۴۰ و کوچکتر مناسبه.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)