آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل


آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل

“نان بربری” از جمله نان‌هایی است که میان ما ایرانی‌ها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یک صبحانه جانانه خواهد شد.

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل
نان بربری برای برخی از خانواده‌ها جزو اصلی‌ترین پایه‌های صبحانه هر روز می‌باشد که واقعا مصرف این نان خوشمزه و مقوی در کنار صبحانه هم از انرژی زیادی برخوردار است و هم می‌تواند شما را تا نزدیک به وعده ناهار سیر نگه دارد.

مواد مورد نیاز برای درست کردن بربری خانگی

آرد: ۱ کیلو

خمیر مایه: ۲۰ گرم

نمک:۱۲ گرم

شکر:۱۵ گرم

روغن:۱۰ گرم

آب:۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم

بهبود دهنده:۵ گرم

خمیر مایه را با نمک، شکر، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آن‌ها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.

در مرحله بعد درست کردن نان بربری خمیر را ۴ دقیقه‌ای با دست ورز دهید. بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر ورز دهید

سپس در مرحله سوم درست کردن نان بربری روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند.

مرحله چهارم درست کردن نان بربری نوبت این است که خمیر را چانه کنید و بگذارید تا چانه‌ها کمی استراحت کنند. بعد چانه‌ها را پهن کنید به طوری که به ۳ برابر حجم خودشان برسند.

در آخرین مرحله درست کردن نان بربری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت ۱۲ دقیقه بر روی سیم طوری فر با دمای ۲۴۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان‌ها پخته شوند.
منبع:نمناک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»، بهترین دعا و ظهور بزرگ‌ترین جایزه لیله الرغائب...