توضیح روابط عمومی برنده‌باش نسبت به قمار خوانده‌شدن این مسابقه از سوی مراجع تقلید


توضیح روابط عمومی برنده‌باش نسبت به قمار خوانده‌شدن این مسابقه از سوی مراجع تقلید
آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی از مراجع تقلید شیعه گفت: مسابقه «برنده باش» مصداق قمار است و شرکت در آن جایز نیست.

به گزارش سرپوش، آیت الله مکارم شیرازی با اعلام اینکه حضور در برنامه برنده باش جایز نیست افزود: این کار قمار است و کسانی که شرکت می‌کنند مالک آن جوایز نمی‌شوند.

توضیح روابط عمومی برنده‌باش نسبت به قمار خوانده‌شدن این مسابقه از سوی مراجع تقلید

بیشتر بخوانید:

تقلب در انتخابات صداوسیما؟/ تغییر رای از 'نود' به برنده باش سوتی جدید مسابقه برنده باش/ عدم وجود گزینه درست در سوالات! فیلم/ افشاگری‌ باورنکردنی یکی از تماشاچیان «برنده باش» + واکنش شرکت کننده مسابقه

**توضیح روابط عمومی مسابقه «برنده باش» درباره یک استفتاء

روابط عمومی مسابقه «برنده باش» نسبت به انتشار استفتایی از آیت الله مکارم شیرازی درباره این مسابقه توضیحی ارائه کرد.

به گزارش سرپوش، در پی انتشار نظر آیت الله مکارم شیرازی در پاسخ به استفتایی درباره مسابقه «برنده باش»، روابط عمومی این مسابقه توضیحی را برای رسانه‌ها ارسال کرد.

متن توضیح روابط عمومی مسابقه به این شرح است:

«به نام خدا

در پی انتشار استفتائی پیرامون مسابقه برنده باش به اطلاع می‌رساند فرض مطرح شده در سوال استفتاء کامل نیست و طبیعتاً فرض ناکامل، جایگاه سوال را مخدوش می‌سازد.

* از شب گذشته متن استفتایی از آیت الله مکارم شیرازی در رسانه‌ها و فضای مجازی در حال انتشار است که این متن را در زیر می‌خوانید:

سوال: «مسابقه‌ای حضوری با عنوان مسابقه بزرگ برنده‌باش از طریق شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران در حال اجرا و پخش است که به شرکت‌کنندگان در این مسابقه به ازای پاسخ صحیح به هر سوال، مبلغ قابل توجهی به صورت پلکانی (تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان) اعطا می‌کند که با کمک مجری برنامه و فرصت‌هایی که در اختیار هر شرکت‌کننده قرار می‌گیرد، مبلغ جایزه غالباً از ۵ میلیون تومان کمتر نیست. شرط حضور در این برنامه خرید سوال و پاسخ درست به آن‌ها از طریق اپلیکیشن مخصوص است و در صورت درست بودن جواب‌ها، در یک رقابت فشرده، ۴ نفر به مسابقه حضوری دعوت خواهند شد. آیا برگزاری این نوع مسابقات جایز است؟ آیا شرکت در این نوع مسابقات جایز است؟ آیا شرکت کننده، مالک شرعی جایزه خواهد شد؟

پاسخ: «بسمه تعالی. این کار قمار است و کسانی که شرکت می‌کنند مالک آن جوایز نمی‌باشند.»

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه دینی و مذهبی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گرگی ناگهان وارد بیمارستان شد/ اما زمانی که پرستاران علت را فهمیدن، نتوانستند جلوی گریه...