مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی


مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی تزیین حلوای عروسی : از دیرباز پخت حلوا با فلسفه زایش همراه بوده و وقتی کسی ازدواج می‌کند و یا از دنیا می‌رود، برایش حلوا می‌پزند هنوز هم در بسیاری از شهرها این سنت و آیین رواج دارد.   مدلهای تزیین حلوای عروسی با ماسوره […] نوشته مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی اولین بار در مجله...

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

تزیین حلوای عروسی : از دیرباز پخت حلوا با فلسفه زایش همراه بوده و وقتی کسی ازدواج می‌کند و یا از دنیا می‌رود، برایش حلوا می‌پزند هنوز هم در بسیاری از شهرها این سنت و آیین رواج دارد.

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی با ماسوره

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدل تزیین حلوای عروسی در دیس

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

زیباترین مدلهای تزیین حلوای عروس داماد

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

حلوای سین SIAN نیز یکی از این نوع حلواهاست که با ادویه‌های گرم تفت داده می‌شود تا به شیرینی بیفتد و آن را شیره می‌زنند و سه روز بعد از مراسم ازدواج مراسم پخت حلوا برگزار می‌شود و هر کسی که در آن مراسم شرکت کرده حلوا می‌خورد.

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

سه روز بعد از درگذشت هم حلوا می‌پزند. این رسم در شهرهای آباده، پاسارگاد و ارسنجان نیز هنوز ادامه دارد. حلوای سین از آرد جوانه گندم تهیه می‌شود و جزو خوراک‌های ارگانیک به حساب می‌آید و برای گیاهخواران نیز وعده خوراکی مناسبی است.

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

این حلوا را در بسیاری از خانه‌های قدیمی‌و خانواده‌های سنتی استان فارس می‌توان پیدا کرد. یکی از مقاصدی که گردشگران داخلی و خارجی می‌توانند در آنجا حلوای سین را امتحان کنند، خانه بوم گردی «کلبه آقامیر» در نزدیکی پاسارگاد است. در این خانه چند صد ساله و تاریخی می‌توان روش پخت حلوای سین را نیز مشاهده کرد و از آن چشید.

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

حلواها به خصوص حلوای سین به دلیل ارزش غذایی که دارد یکی از مهمترین غذاها و وعده‌های خوراکی اهالی استان فارس است در این اقلیم غیر از انواع حلوا، پخت آش‌های مختلف نیز مرسوم است به نحوی که در این استان می‌توان آش‌هایی را پیدا کرد که تنها مخصوص ساعاتی از شبانه روز است.

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

مدلهای تزیین حلوای عروسی و مجلسی در دیس و سینی

آداب و رسوم ریشه در تاریخ هر منطقه داشته که بسیار ارزشمند است و این مساله چه در آیینهای سوگواری و چه محافل عروسی اهمیت دارد. ازدواج های امروزی به علت هزینه های زیاد به مشکلی بزرگ برای جوانان تبدیل شده در حالیکه با بهره گیری از آداب و رسوم های قدیمی می توان هم زمینه ترویج ازدواج آسان فراهم شده و هم به حفظ این آیینها کمک کرد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع حلوا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ویدیو / دلخوری رابعه اسکویی از مازیار لرستانی پس از شایعه ازدواج‌شان