ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان


ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان تزیین حلوا با ماسوره : برای تزیین حلوای ماه رمضان یا مجالس مذهبی و ختم از مدلهای زیبا و بسیار شیک این پست که با قیف و ماسوره تزیین شده اند ایده بگیرید.   زیباترین مدلهای تزیین حلوا با ماسوره   مدل تزیین حلوا با ماسوره […] نوشته ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان اولین بار در مجله اینترنتی...

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

تزیین حلوا با ماسوره : برای تزیین حلوای ماه رمضان یا مجالس مذهبی و ختم از مدلهای زیبا و بسیار شیک این پست که با قیف و ماسوره تزیین شده اند ایده بگیرید.

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

زیباترین مدلهای تزیین حلوا با ماسوره

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

مدل تزیین حلوا با ماسوره و قیف

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

مدل تزیین حلوای نذری با ماسوره برای ختم

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

انتخاب آرد مهمترین نکته در تهیه حلوا است. بسته به ذائقه‌تان، از هر آردی برای تهیه حلوا میتوانید استفاده کنید. هرچه آرد انتخابی سنگین تر باشد (مانند آرد سنگک)، بافت حلوا منسجمتر میشود و هرچه آرد حاوی سبوس بیشتری باشد، رنگِ آن در اثر تفتدادن روی حرارت، زودتر تغییر کرده و حلوای تیره تری حاصل خواهد شد.

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

نکته اساسی در استفاده از آرد این است که آن را حتماً پیش از استفاده الک کنید تا هوا بین مولکول های آرد نفوذ کرده و گلوله نشود. درصورتیکه لازم است آرد را در تابه داغ و بدون روغن تفت دهید (مانند حلوای کلاسیک)، آن را پس از کمی تفتدادن، مجدداً الک کنید تا آردِ گلوله شده ای در آن باقی نماند.

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

برای تهیه حلوا بهتر است از آرد نان سنگک استفاده نمایید .حلوای تهیه شده از این آرد حلوای لطیف تر و خوش طعم تری خواهد بود.

چنانچه می خواهید حلوای پخته شده را شکوفه بزنید باید حلوا نرم تر باشد. ÷س باید به دستور تهیه حلوا حدود ۴ تا ۵ قاشق شربت یا گلاب اضافه نمایید تا کمی شل تر شود و راحت تر بتوانید آن را شکوفه بزنید.

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

اگر در حین گهواره کردن حلوا تکه تکه شد شربت آن کم است و حلوا خشک است کمی شربت اضافه کنید.

اگر حلوا در قابلمه گهواره نشد و منسجم نبود میزان شربت اضافه شده زیاد است و باید حلوا را روی حرارت بگذارید و مجددا حرارت دهید تا کمی آب اضافی آن تبخیر شود.

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

ایده های مجلسی تزیین حلوا با ماسوره ویژه رمضان

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انشا در مورد روستا | 4 انشا زیبا درباره روستا برای پایه های مختلف تحصیلی